Krém Skinoren - nemáte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2118
8.10.15 15:42

Skinoren je volně prodejný. Pomáhá mi rozhodně víc než obyčejný věci z drogerky ala clean and clear. Doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
19.11.15 00:10

Je volne prodejný a je vhodný i v tehu a pri kojeni.Sama pouzivam uz 4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.3.16 09:54

@super mamča ráda bych taky zkusila skinoren ale kojím a někdo říká že se při kojení může, někdo zas že ne, máte ověřené informace o tom že se může?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
12.4.16 11:08

Můžu se zeptat, za jak dlouho po používání jste začaly vidět výsledky? používám 14 dní a zatím nevidím zlrpšení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
21.4.16 14:02

@Nuba u me po tydnu :) prvni tri dny to palilo jak cert, pak se skarede mista zacaly odlupovat a pote plet jako nova :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
23.5.16 09:28

Ahooooj!
Mně moc pomohl!
Uz 3 den jsem videla výsledky.
Moc mně překvapil!!!
Na akné jsem zkusila snad vše na trhu!!!
A to i za nehorazny prachy.
Skinoren je lepsi nez lokalni atb vodicky na předpis -Dalacin T, Zineryt…
Stipe, mně asi tak 15 min a pak dobrý. Každopádně pleť o 80% lepší :palec: :palec: :( :srdce:
Moc doporučuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.9.16 12:49

Skinoren jsem začala používat asi před 2 měsíci a musím říct, že opravdu pomáhá. Problémy s pletí mám snad od puberty a vždy jsem dostávala různé krémy, Zineryt a podobné léčiva od kožní doktorky. Nikdy mi to nijak výrazně nepomohlo a když jo, tak jen na chvilku a vše bylo zpět. Po cca 14 dnech Skinorenu jsem začala vidět první zlepšení :) Pálil mě asi 2 dny a potom vše ok :) Jinak mi v lékárně bylo doporučeno nejdříve pleť vyčistit, potom dát skinoren na celý obličej a cca po 20 minutách krém. :) Takže mi to takto sedí.
Spíš by mě zajímalo, co na pupínky na zádech :-/ Zda může být taky Skinoren nebo máte nějakou jinou radu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
13.12.16 13:37

Ahoj, mate jeste nekdo zkusenosti s timhle kremem? Uz jsem jich par vyzkousela nikdy nic nepomohlo, dneska mi ho doporucila kouzni tak uvazuji jestli ho koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
13.12.16 14:00

Ahoj, celkem mi pomohl, ale blbé je, že zabírá až po několika týdnech a předtím se pleť zhorší. Víc mi pomáhá Acneroxid 5 - je bez předpisu a je to podle mě jediné bez předpisu, co zabírá. A je super, že zabírá v podstatě hned. Četla jsem, že někomu může dráždit pleť a je lepší se po něm namazat hydratačním krémem. Ale mně teda nikdy pleť nepodráždil. Dávám ho samotný na vyčištěnou pleť a jen na noc. Je super, vyzkoušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
13.12.16 14:04
@tvetinka píše:
Ahoj, mate jeste nekdo zkusenosti s timhle kremem? Uz jsem jich par vyzkousela nikdy nic nepomohlo, dneska mi ho doporucila kouzni tak uvazuji jestli ho koupit.

Ahoj já jsem si skinoren koupila a ze začátku se mě zdálo že dost pomohl…teď už se s ním mažu cca. tři měsíce ale mám pocit že už se mě zase dělá víc pupínků tak nevim :nevim: ale určitě ho zkus…dost lidem pomohl a maže se v tenké vrstvě takže vydrží i dlouho…stojí něco přes 300kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
13.12.16 16:50

Skinoren jsem taky vyzkoušela a efekt nic moc.
Aktuálně beru tabletky B-SKIN (Organic India) a na noc mažu nočním krémem z Mrtvého moře.
Nechci to zakřiknout, ale efekt tu je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
14.12.16 14:00

Holky tak jsem na sebe namazala ten skinoren a teda silene se mi po nem zmastila plet jak kdyz se poleju olejem, je to normalni a zmizi to az ho budu pouzivat dele? co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
14.12.16 20:40
@tvetinka píše:
Holky tak jsem na sebe namazala ten skinoren a teda silene se mi po nem zmastila plet jak kdyz se poleju olejem, je to normalni a zmizi to az ho budu pouzivat dele? co myslite?

Já myslím že je to právě dobře…uvolnili se ti póry a ten maz jde ven tak se ti nebudou ucpávat tudíž se ti nebude dělat akne ;) já to vidím vždycky na nose jak z těch pórů vytéká ten maz když si to namazu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
21.12.16 16:58

Jeste bych se chtela zeptat jak jste to meli se stipanim skinorenu? Je normalni aby me stipal cely den? Za jak dlouho si plet zvykne a stipani prejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
21.12.16 21:40
@tvetinka píše:
Jeste bych se chtela zeptat jak jste to meli se stipanim skinorenu? Je normalni aby me stipal cely den? Za jak dlouho si plet zvykne a stipani prejde?

Mě teda štípal jen ze začátku tak cca týden a to vždy tak 15minut po nanesení pak to přešlo…Teď mě štípe ale jen občas a fakt chvilicku..Někde jsem četla že se má mazat na dokonale vysušený obličej…Neměl by být mokrý ani vlhký..To to štípání zesiluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí