Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Skinoren je volně prodejný. Pomáhá mi rozhodně víc než obyčejný věci z drogerky ala clean and clear. Doporučuju
Je volne prodejný a je vhodný i v tehu a pri kojeni.Sama pouzivam uz 4 roky
@super mamča ráda bych taky zkusila skinoren ale kojím a někdo říká že se při kojení může, někdo zas že ne, máte ověřené informace o tom že se může?
Můžu se zeptat, za jak dlouho po používání jste začaly vidět výsledky? používám 14 dní a zatím nevidím zlrpšení
@Nuba u me po tydnu
prvni tri dny to palilo jak cert, pak se skarede mista zacaly odlupovat a pote plet jako nova ![]()
Ahooooj!
Mně moc pomohl!
Uz 3 den jsem videla výsledky.
Moc mně překvapil!!!
Na akné jsem zkusila snad vše na trhu!!!
A to i za nehorazny prachy.
Skinoren je lepsi nez lokalni atb vodicky na předpis -Dalacin T, Zineryt…
Stipe, mně asi tak 15 min a pak dobrý. Každopádně pleť o 80% lepší
![]()
Moc doporučuju!!!
Skinoren jsem začala používat asi před 2 měsíci a musím říct, že opravdu pomáhá. Problémy s pletí mám snad od puberty a vždy jsem dostávala různé krémy, Zineryt a podobné léčiva od kožní doktorky. Nikdy mi to nijak výrazně nepomohlo a když jo, tak jen na chvilku a vše bylo zpět. Po cca 14 dnech Skinorenu jsem začala vidět první zlepšení
Pálil mě asi 2 dny a potom vše ok
Jinak mi v lékárně bylo doporučeno nejdříve pleť vyčistit, potom dát skinoren na celý obličej a cca po 20 minutách krém.
Takže mi to takto sedí.
Spíš by mě zajímalo, co na pupínky na zádech :-/ Zda může být taky Skinoren nebo máte nějakou jinou radu??
Ahoj, mate jeste nekdo zkusenosti s timhle kremem? Uz jsem jich par vyzkousela nikdy nic nepomohlo, dneska mi ho doporucila kouzni tak uvazuji jestli ho koupit.
Ahoj, celkem mi pomohl, ale blbé je, že zabírá až po několika týdnech a předtím se pleť zhorší. Víc mi pomáhá Acneroxid 5 - je bez předpisu a je to podle mě jediné bez předpisu, co zabírá. A je super, že zabírá v podstatě hned. Četla jsem, že někomu může dráždit pleť a je lepší se po něm namazat hydratačním krémem. Ale mně teda nikdy pleť nepodráždil. Dávám ho samotný na vyčištěnou pleť a jen na noc. Je super, vyzkoušej.
@tvetinka píše:
Ahoj, mate jeste nekdo zkusenosti s timhle kremem? Uz jsem jich par vyzkousela nikdy nic nepomohlo, dneska mi ho doporucila kouzni tak uvazuji jestli ho koupit.
Ahoj já jsem si skinoren koupila a ze začátku se mě zdálo že dost pomohl…teď už se s ním mažu cca. tři měsíce ale mám pocit že už se mě zase dělá víc pupínků tak nevim
ale určitě ho zkus…dost lidem pomohl a maže se v tenké vrstvě takže vydrží i dlouho…stojí něco přes 300kč.
Skinoren jsem taky vyzkoušela a efekt nic moc.
Aktuálně beru tabletky B-SKIN (Organic India) a na noc mažu nočním krémem z Mrtvého moře.
Nechci to zakřiknout, ale efekt tu je ![]()
Holky tak jsem na sebe namazala ten skinoren a teda silene se mi po nem zmastila plet jak kdyz se poleju olejem, je to normalni a zmizi to az ho budu pouzivat dele? co myslite?
@tvetinka píše:
Holky tak jsem na sebe namazala ten skinoren a teda silene se mi po nem zmastila plet jak kdyz se poleju olejem, je to normalni a zmizi to az ho budu pouzivat dele? co myslite?
Já myslím že je to právě dobře…uvolnili se ti póry a ten maz jde ven tak se ti nebudou ucpávat tudíž se ti nebude dělat akne
já to vidím vždycky na nose jak z těch pórů vytéká ten maz když si to namazu…
Jeste bych se chtela zeptat jak jste to meli se stipanim skinorenu? Je normalni aby me stipal cely den? Za jak dlouho si plet zvykne a stipani prejde?
@tvetinka píše:
Jeste bych se chtela zeptat jak jste to meli se stipanim skinorenu? Je normalni aby me stipal cely den? Za jak dlouho si plet zvykne a stipani prejde?
Mě teda štípal jen ze začátku tak cca týden a to vždy tak 15minut po nanesení pak to přešlo…Teď mě štípe ale jen občas a fakt chvilicku..Někde jsem četla že se má mazat na dokonale vysušený obličej…Neměl by být mokrý ani vlhký..To to štípání zesiluje…