Elektrická odsávačka hlenů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1950
29.3.10 20:34

elektrická odsávačka hlenů

Ahoj, prosím uživatelky elektrických odsávaček Baby noose Vacuum nebo LivingLAB o sdělení zkušeností s nimi, děkuji :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
29.3.10 21:35

ahoj kupovala jsem living lab tenkrát už jetou na bazárku protože mi bylo líto dát za ní plnou cenu. Hodně cestujeme a ne vždy je k dispozici vysavač. Ale nedoporučuju, nikdy jsem s ní nic neodsála. I když odsávání je jiné, musí se ucpat jedna dírka a vytvořit podtlak. Zkoušela jsem i na sobě při rýmě a taky nic. :nevim: Nakonec vše řešíme odsávačkou na vysavač a i třeba na horách v penzionu nebyl problém si vysavač půjčit. :mrgreen: :mrgreen:

Kdybys i tak měla zájem leží mi tu písni mi SZ a domluvíme se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
29.3.10 21:50

Mám taky takovou podobnou, ale jinou značku. Přesně, jak píše Panuška, úplně na nic. Neodsála jsem vůbec nic, koupila jsem to normálně v obchodě a že nejsem zvyklá něco reklamovat, tak tady jsem od toho nebyla daleko. ˇUplně vyhozené peníze. Každý den oslavuji tu na vysavač. Teď už se nás to netýká, už smrkáme, ale vzpomínky stále máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
29.3.10 21:51

ahoj koupila jsem baby noose vacuum a uz jsem ji prodala a vratila jsem se k jednoduche mechanicke odsavacce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
30.3.10 07:42

bohužel náš problém je, že máme silný vysavač bez možnosti regulace a tak nás asi vyjde na stejno koupit ještě jeden slabší a klasickou odsávačku na něj… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
30.3.10 08:40

Ahojky,
já mám BABY VAC a jsem s ní maximálně spokojena. Je na vysavač a odsaje teda fakt všechno. Děti to zvládají v pohodě. Sama si reguluje sání, takže může být vysavač na plný výkon. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
30.3.10 20:23

Pípánku děkuju za info, vůbec jsem netušila že tyto odsávačky na vysavač si regulují ten podtlak sami… :potlesk: Stejně to ale budu muset nějak vyřešit, máme vodní vysavač a nedokážu si představit že ho budu neustále vyndavat, plnit vodou, vylívat, mýt… :zed: ale každopádně moc dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
30.3.10 20:34

Rybkabezvody: ahoj, my jsme taky měli vodní a normálně jsem odsávala bez vody, přeci do vysavače nic nejde ne? Ale nevím, co máš za vysavač…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.14 09:16

My máme Irobota, takhže jsem koupila obyčejný vysavač do ruky za 600,– a odsáváme takhle. :) Manuální odsavačka nevysaje taky nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí