Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky tak skinoren mazu neco pres tyden a docela se po nem olupuju, chodim bez makeupu tak to neni ani moc videt. Na silvestra chci ale jit mezi lidi a ten makeup si dat, mate nejake typy jak na sebe ten makeup dat aby to nevypadala skrz to opupovani blbe?
Ahoj, já mám třeba suchou a citlivou pleť, ale bohužel se mi i tak dělá akné a mám po ní jizvy.. před týdnem jsem začala používat skinoren a je to prostě neuvěřitelný! Nejen že mě zbavil akné - s troškou nadsázky, téměř přes noc. Ale pleť mi krásně hydratuje a ty jizvy po akné zkrátka mizí! Už jsem se pomalu vzdala toho, že najdu něco na akné a zároveň nebudu mít pleť naprosto vyschlou a samou šupinu.. kombinace přípravků na akné a hydratujících přípravků mi nikdy neposkytli takový účinek jako skinoren. Jen je trošku problém, že na sluníčku pleť reaguje jinak než před tím, za cca 5 minut začne obličej poměrně dost štípat a to i přes to, že jsem si obličej před sluněním opláchla. (A ačkoliv mám pleť suchou a citlivou tak mne skinoren neštípe a nemám na něj žádnou reakci)
Tak pozor na spáleniny od sluníčka a dejte akné sbohem ![]()
Prášky proti akné - https://nonacne.cz Měl jsem na obličeji ošklivé vyrážky víc jak 15 let a teď jsou všechny pryč.