Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Prosim pekne-tady je rec o „prirozenych“,nebo „platinovych“ exemplarich???
![]()
To jste holky zabily
. Čekala jsem, že se domáknu něco o tom, jak svojí blond hřívu použít k zjednodušení života a nic z toho jako nebude? ![]()
@meringa píše:
To jste holky zabily. Čekala jsem, že se domáknu něco o tom, jak svojí blond hřívu použít k zjednodušení života a nic z toho jako nebude?
no jen krásný háro nestačí…dle mě
blondýna jsem od narození a je to spíš k ničemu, když se nenalíčím, jsem jak kuře ![]()
@Tiger-lily píše:
Když se nějaká ropucha hodí na blond, určitě jí to nepomůže.Příspěvek upraven 09.05.13 v 09:05
No tak to jsem ztratila víru v lepší zítřky. Já myslela, že přebarvení na blond ze mě udělá krasavici a zas nic
![]()
@ana11 píše:
No tak to jsem ztratila víru v lepší zítřky. Já myslela, že přebarvení na blond ze mě udělá krasavici a zas nic![]()
nevzdávej to, třeba se zadaří
![]()
@Kallkapa píše:
Já četla, že se nejvíc muži otáčejí za černoškami![]()
Trochu OT - já četla, že se lidi nejvíc otáčí za popelářema
. Že prý je to nejsledovanější povolání. Že bych to spojila?
Hodně se opálím, pořádně odbarvím a dám se k nim? Hmmm ![]()
Většina chlapů se s největší jiskrou v oku otočí za pěkně oroseným soudkem… piva ![]()
@Tiger-lily píše:
Neotáčejí se náhodou muži za atraktivnímí ženami?Když se nějaká ropucha hodí na blond, určitě jí to nepomůže.Příspěvek upraven 09.05.13 v 09:05
Souhlasím ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky je pravda ze se za blondynkami otaci muzi? Pocitujete nejake vyhody? A poradite dobry sampon pro blond vlasy? Dekuji
chces se obarvit nebo co?
@Melody 4 píše:
Já někde četla, že nejvíce se muži otáčí za hnědovláskama s modrýma očima
no to nevím, pochybuju, že chlap dokáže tak rychle zaregistrovat barvu očí…
myslím, že ho zajímají úplně jiné priority ![]()