Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@katerinkaaa píše:
no to nevím, pochybuju, že chlap dokáže tak rychle zaregistrovat barvu očí…myslím, že ho zajímají úplně jiné priority
http://sex.dama.cz/clanek.php?… tak ne otáčí ale nejvíc líbí
![]()
@meringa píše:
Trochu OT - já četla, že se lidi nejvíc otáčí za popelářema. Že prý je to nejsledovanější povolání. Že bych to spojila?
Hodně se opálím, pořádně odbarvím a dám se k nim? Hmmm
oranžová vesta- taky cesta ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky je pravda ze se za blondynkami otaci muzi? Pocitujete nejake vyhody? A poradite dobry sampon pro blond vlasy? Dekuji
Je to pravda, za blondýnou se muži otáčej, i když je hnusná
@Tiger-lily je to tak
Mohu potvrdit, neb jsem taky byla blond
Teď už mám svou přirozenou myšohnědou barvu a od takových těch prvoplánových úchylů z ulice mám pokoj.
teď mě teda zvou na kafe jen ti úchylové, co mě vídávají častěji
![]()
@Mava píše:
Podle mě se chlap otočí za tím co nemá doma
Přesně tak. Když má doma blondýnu, kouká po brunetách. Když má brunetu, kouká po blondýnách.
Jsem blond-přírodní. Spíš než po vlasech mi teda chlapi čumí do výstřihu
A to jsem měla na hlavě všelijaké experimenty, takže o barvě to moc není. Teď už mám přes rok svou barvu-tedy blond, ale čím dál víc koketuju nad zrzavou ![]()
@Ester13 píše:
Jsem blond-přírodní. Spíš než po vlasech mi teda chlapi čumí do výstřihuA to jsem měla na hlavě všelijaké experimenty, takže o barvě to moc není. Teď už mám přes rok svou barvu-tedy blond, ale čím dál víc koketuju nad zrzavou
To mi připomnělo:
Pokud chlap po prvním rande dokáže říct, jakou máte barvu očí, znamená to, že máte malé kozy ![]()
@Jitka1976 píše:
Toto je diskriminující diskuze!!!![]()
![]()
Nejsem blond…
![]()
Jak to, na tý profilovce to vypadá, že jo. ![]()
Ja uz se 8 let barvim na blond.Taky podle toho ty vlasy vypadaj ![]()
Toz ja jsem prirozena blondyna. A kazda z mych dcer je taktez prirozene blond..
Zato oba mi manzelovi byli/jsou tmavovlasi
![]()
@Ester13 píše:
Jsem blond-přírodní. Spíš než po vlasech mi teda chlapi čumí do výstřihuA to jsem měla na hlavě všelijaké experimenty, takže o barvě to moc není. Teď už mám přes rok svou barvu-tedy blond, ale čím dál víc koketuju nad zrzavou
tak už vím proč se po mě neohlíží ![]()
ve výstřihu mám prdlajz ![]()
@Gina108 píše:
To mi připomnělo:
Pokud chlap po prvním rande dokáže říct, jakou máte barvu očí, znamená to, že máte malé kozy
@Gina108 píše:
Jak to, na tý profilovce to vypadá, že jo.
To na mě svítí sluníčko…jinak sv. hnědý…
Teda…občas si připadám blond…ale to sem asi nepatří…
![]()
Jsem blond od narození a jeden chlap mě chtěl pro to že jsem blond..a druhej mě nechtěl protože jsem blond a nutil mě obarvit se na hnědo
poslala jsem do… oba.
Když se nenalíčím vypadám jak po nemoci..nikdy se neopálím ale zase si nemusím tak často holit nohy.
Jednou jsem v nějakým dámským chytrým časopise četla že blond ženy vydělávají víc než brunety…tak jsem s tím článkem šla za tehdejším šéfem no nejen že mě napřidal ale pěkně se mnou vyběhl ![]()
Nevím jestli se za mnou vůbec někdo otáčí..spíš jsem měla problém že mě brali automaticky jako pipinu aniž bych cokoli stihla říct.
Jeden kluk mě dokonce řekl že na blondýnu nejsem zase tak blbá ![]()