Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, mam hodne tmave vlasy skoro cerne a chtela bych dosahnout svetle hnede.
Bohuzel na kadernika nemam je to financne narocne mam dlouhe vlasy.
Chlela bych to zkusit doma ale nevim jestli mam pouzit peroxid s praskem nebo odbarvovac a hlavne jakou znacku?
Pocitam s tim ze budu mit vlasy znicene hlavne konecky to bych si pak nechala zastrihnout (vlasy mam dlouhe pod zadek) kdyz to bude flekate s tim take pocitam tak to asi nebude vadit kdyz to budu potom barvit na svetle hnedou.
@monique1741 já bych do toho doma nešla. Odbarvovala jsem se kdysi z černé, jako výsledek byl barevne velmi zajímavý, rozhodně ne jednolitý, ale ve vlasech se mi udělal takový krepatý kus, kterýho jsem se víc jak rok nemohla zbavit.
@lleennttiillkkaa píše:
@monique1741 já bych do toho doma nešla. Odbarvovala jsem se kdysi z černé, jako výsledek byl barevne velmi zajímavý, rozhodně ne jednolitý, ale ve vlasech se mi udělal takový krepatý kus, kterýho jsem se víc jak rok nemohla zbavit.
Ty fleky by nevadily, hned bych to barvila na hnedo.
S tim krepatym kusem to slysim poprve
U takhle dlouhých vlasů bych do toho nešla, bála bych se o ně. A ty domácí pokusy fakt nejsou nic moc. Barva je to nádherná
Taky bych do toho doma nešla. Moje ségra má podobnou barvu vlasů, taky chtěla světlejší hnědou, tak si přinesla nějakej odbarvovač, použily jsme 2 balení, má delší vlasy ale barvu to úplně nestáhlo, hlavně na koncích to měla pořád tmavý, vršek zase skoro do rezava…takže stejně nakonec do té světlé nešla, protože by to vypadalo blbě, dala si jen o malinko světlejší než měla předtím.
A dávat odbarvovač a hned na to barvit znovu, nebudu ti ani psát, co to s vlasama udělá. A ono ani u kadeřnice to nebude moc šetrné, já se jednou byla ptát na „stažení“ tmavé barvy a slečna mě upozornila, že to ničí vlasy a že bych si rozhodně hned potom neměla barvit vlasy ale počkat minimálně 6 týdnů…
Ja se u kadernice uz ptat byla udelala by to, odbarvila a pote hned zas nabarvila ale chtej za to £120, ziji v zahranici
@Ester13 píše:
U takhle dlouhých vlasů bych do toho nešla, bála bych se o ně. A ty domácí pokusy fakt nejsou nic moc. Barva je to nádherná
Dekuji, chci zmenu vim ze muzu litovat
Hele já teď odbarovovala přítele, který má stejnou barvu a hned barvila (má cca 10 cm vlasy) a stejně ta barva nechytla taková, jaká měla být. Když použiješ peroxid 9 a další den znovu třeba 6, tak barvu stáhneš určitě (pokud použiješ alobal), ale fakt nepočítej s tím, že to hned nabarvíš a docílíš barvy, které chceš. Nehledě na to, že barva nebude celistvá.
@Oter píše:
Hele já teď odbarovovala přítele, který má stejnou barvu a hned barvila (má cca 10 cm vlasy) a stejně ta barva nechytla taková, jaká měla být. Když použiješ peroxid 9 a další den znovu třeba 6, tak barvu stáhneš určitě (pokud použiješ alobal), ale fakt nepočítej s tím, že to hned nabarvíš a docílíš barvy, které chceš. Nehledě na to, že barva nebude celistvá.
Barvila bych to pak treba casteji, treba kazdy mesic tou hnedou, muzu se zeptat jesli jste pouzily odbarvovac nebo prasek a peroxid?
@monique1741 já m ám téměř černé vlasy, odbarvovala jsem ofinu a málem o ní přišla. A to jsem měla ten nejslabší peroxid - 6tku… nwm, podruhé už bych to neudělala, radši zajdu za kadeřnicí. Já jdu každý rok na blond, pak barvím zářivkama… Jinak odbarvovač byl už připravenej - prášek a nějaký roztok, jen se to zamíchalo ![]()
Pokud si přesvědčená, hlavně si po odbarvení kup wonder masku na vlasy, mám taky dlouhé vlasy a je to zázrak.
Jestli máš takovou barvu jak paní na fotce proč chceš měnit barvu? Není to škoda taková krásná barva? Raději bych koupila nějaký regeneraní šampon, masku nebo tak něco, ale nebarvila bych.
@monique1741 - Já měla profi peroxid na odbarvování (je to taky práše a peroxid, ale je silnější)
@Ester13 píše:
Pokud si přesvědčená, hlavně si po odbarvení kup wonder masku na vlasy, mám taky dlouhé vlasy a je to zázrak.
Dekuji, urcite si ji koupim