Odbarvování vlasů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.5.13 17:25
@martina.se píše:
@monique1741 já m ám téměř černé vlasy, odbarvovala jsem ofinu a málem o ní přišla. A to jsem měla ten nejslabší peroxid - 6tku… nwm, podruhé už bych to neudělala, radši zajdu za kadeřnicí. Já jdu každý rok na blond, pak barvím zářivkama… Jinak odbarvovač byl už připravenej - prášek a nějaký roztok, jen se to zamíchalo ;)

Hodne lidi mi rika at to nedelam, bojim se ze mi vypadaj vsechny vlasy 8o proto jsem se ptala jestli uz to nekdo delal a jestli muze doporucit znacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.5.13 19:27

@monique1741 pokud do toho přecijen půjdeš sama, tak zvol co nejslabší odbarvovač a jak říkala kadeřnice, radši nechat dýl působit, nebo odbarvovat na víckrát, než jednou přepálit.. každé vlasy reagují jinak, takže těžko říct.. značku nedoporučím, mi jen řekla, at se vyhnu palette, že je fakt hodně silné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
8.5.13 19:40

No to jsi odvážná, hned takhle zesvětlit dlouhé vlasy najednou a sama. Je to velký risk. Peroxid minimálně 9, aby to vůbec odbarvilo (možná i 12), ale asi bych nejdřív zkusila pár pramenů, jak ti to vůbec bude účinkovat, ať si nezkazíš všechny vlasy. Odbarvovač (melír+peroxid) je prostě dryják, zbaví tvoje vlasy pigmentu a může ti je hodně zničit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.5.13 13:21

Ahoj já se taky o to jednou pokoušela. Už nevím, čím jsem odbarvovala, ale bylo to děsný. Nahoře zrzavá a konečky se mi ani nehnuly, takže byly pořád tmavě hnědý. Takže ještě ten samý den jsem si to obarvila zpátky na hnědo. A na vlasech jsem nic nepocítila. Takže u mě dobrý. Ale taky bych chtěla zesvětlit, chci tmavou blond. Prostě změnu. Byla jsem u jedné kadeřnice, ta mi za 800 udělala melír. No nic horšího jsem neviděla. Pak jsem byla u jiné za 1400, ta mi barvu stáhla, s tím, že opět konečky byly tmavé. A na to mi dala barvu, ale vypadala jsem opět jak debil. Půlka hlavy světlá a druhá tmavá. Od té doby už ke kadeřnicím nechci, a barvím se doma. Nedávám si teda už žádnou tmavou, ale mám tak středně hnědé vlasy. A chci to nějak udělat. Tak přemýšlím, a určitě řekněte názor, že si dám odbarvovač nějaký silnější na spodní část hlavy, uvidím co to udělá a potom nějaký slabší na horní část hlavy a pak to nabarvím barvou. Vím, že to asi nebude úplně celistvý, ale aby to nebylo jako pěst na oko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.13 10:34

Ja si to rozmyslela a nejdu do toho, bojim se ze si znicim vlasy a budu flekata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat