Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@meringa píše:
Trochu OT - já četla, že se lidi nejvíc otáčí za popelářema. Že prý je to nejsledovanější povolání. Že bych to spojila?
Hodně se opálím, pořádně odbarvím a dám se k nim? Hmmm
@Tiger-lily píše:
Neotáčejí se náhodou muži za atraktivnímí ženami?Když se nějaká ropucha hodí na blond, určitě jí to nepomůže.Příspěvek upraven 09.05.13 v 09:05
Přesně tak…já jsem brunetka a chlapi se otáčí, kdežto moje 80 kilová blonďatá kolegyně to říct nemůže ![]()
@prcekniky za mnou se otáčeli i když jsem měla 80 kg
ale je fakt, že málokdo věděl, jaký mám oči ![]()
VTIP DNE: pokud si chlap pamatuje po prvnim rande jakou mate barvu oci, tak mate urcite male kozy…
ja myslim, ze o vlasech to neni, chlap se proste otoci za peknou zenskou a jedno co ma na hlave…
@Hanka1 píše:
VTIP DNE: pokud si chlap pamatuje po prvnim rande jakou mate barvu oci, tak mate urcite male kozy…![]()
![]()
![]()
to je blbý ![]()
Mně manžel říkal, že v práci měli chlapi nějakou debatu a prý se spíš než za obličejem otočíza postavou- takže i nějaká nevzledná slečna je na první pohled hodně skouknutá.. Říkal, že většina chlapů nejříve prozkoumá obal a pak teprve se podívá na obličej..
Takže taková ta slečna dlouhé husté vlasy, vetší poprsí, výrazný pas pěkný zadek, že se otéčí každý nehledě na vlasy..
Ale je pravda, že i když jsem žena, a tmavovlasá
, že mě vždycky přijdou vždycky krásné dlouhé husté blond vlasy, než třeba, nějaké sestříhané hnědovlasé, černé, že si řeknu, ta má pěkné vlasy.. Tak možná ta blond spíš přitahuje pozornost
Tak já si myslím, že to není o vlasech, ale o tom jak ta dotyčná vypadá,
Jinak já používám šampony a balzamy z DM balea taková zlatá sada to je a jsem maximálně spokojená, nedám na to dopustit. Jelikož mám kudrnaté vlasy ještě používám jejích mléko na tvarování to je také perfektní…