Blondýnky sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
9.5.13 11:15
@meringa píše:
Trochu OT - já četla, že se lidi nejvíc otáčí za popelářema :mrgreen:. Že prý je to nejsledovanější povolání. Že bych to spojila? :think: Hodně se opálím, pořádně odbarvím a dám se k nim? Hmmm :mrgreen:
:pankac: :pankac: Co by člověk neudělal pro trochu slávy :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
9.5.13 14:36
@Tiger-lily píše:
Neotáčejí se náhodou muži za atraktivnímí ženami? :think: Když se nějaká ropucha hodí na blond, určitě jí to nepomůže.Příspěvek upraven 09.05.13 v 09:05

Přesně tak…já jsem brunetka a chlapi se otáčí, kdežto moje 80 kilová blonďatá kolegyně to říct nemůže :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.5.13 15:09

@prcekniky za mnou se otáčeli i když jsem měla 80 kg :mrgreen: ale je fakt, že málokdo věděl, jaký mám oči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.5.13 15:15

VTIP DNE: pokud si chlap pamatuje po prvnim rande jakou mate barvu oci, tak mate urcite male kozy…

:mrgreen: :) :D :lol:

ja myslim, ze o vlasech to neni, chlap se proste otoci za peknou zenskou a jedno co ma na hlave…

• Citovat
  • Upravit
25182
9.5.13 15:20
@Hanka1 píše:
VTIP DNE: pokud si chlap pamatuje po prvnim rande jakou mate barvu oci, tak mate urcite male kozy…
:mrgreen: :) :D :lol:

to je blbý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.5.13 15:21

Mně manžel říkal, že v práci měli chlapi nějakou debatu a prý se spíš než za obličejem otočíza postavou- takže i nějaká nevzledná slečna je na první pohled hodně skouknutá.. Říkal, že většina chlapů nejříve prozkoumá obal a pak teprve se podívá na obličej..
Takže taková ta slečna dlouhé husté vlasy, vetší poprsí, výrazný pas pěkný zadek, že se otéčí každý nehledě na vlasy..
Ale je pravda, že i když jsem žena, a tmavovlasá :mrgreen:, že mě vždycky přijdou vždycky krásné dlouhé husté blond vlasy, než třeba, nějaké sestříhané hnědovlasé, černé, že si řeknu, ta má pěkné vlasy.. Tak možná ta blond spíš přitahuje pozornost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
9.5.13 17:30

Tak já si myslím, že to není o vlasech, ale o tom jak ta dotyčná vypadá,
Jinak já používám šampony a balzamy z DM balea taková zlatá sada to je a jsem maximálně spokojená, nedám na to dopustit. Jelikož mám kudrnaté vlasy ještě používám jejích mléko na tvarování to je také perfektní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí