Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,prosím cestovala jste některá s cestovkou Blue style?ráda bych nějaké zkušenosti,názory.Děkuji
Ahoj, my s nima byli 2× v Řecku - asi před 5 lety a předloni, vše v pořádku
Byli jsme snimi v Řecku a Tunisku,vždy jsme byli velice spokojeni,nebyl problém ![]()
a do toho Tunisu jste letěli letadlem čsa nebo nějakým z Tunisu?
My jsme s nima byli v Bulharsku a na Djerbě. Pokaždé jsme dostali slibovaný hotel i služby ![]()
My jsme s nima byli dvakrát v Egyptě a jednou v Řecku a spokojenost. Dokonce naposled, když jsme uvízli v Egyptě kvůli výbuchu sopky na Islandu, tak se o nás stoprocentně postarali, všechno zařídili - za mě doporučuju.
andrys23 píše:
a do toho Tunisu jste letěli letadlem čsa nebo nějakým z Tunisu?
Nevím, jak je to ted, ale létali se společností Travel servis.
myslím,že s čsa,ale jde o to,že jsem četla dost negativních zpráv na to že do Tunisu kam chceme létají s někým z Tunisu a jsou hrozná zpoždění letů atd.
andrys23 píše:
myslím,že s čsa,ale jde o to,že jsem četla dost negativních zpráv na to že do Tunisu kam chceme létají s někým z Tunisu a jsou hrozná zpoždění letů atd.
To snad bylo kdysi, říkala to sestřenka a pak jim to snad vláda zatrhla, pt se letadlo rozbilo. Myslím, že to bylo Kartago Airlines ![]()
JJ - je to Kartago Airllines - my jsme s nima taky letěli, ještě s našima a problém nebyl. Všechny poslední lety byli s Travel service.
Byli jsme v říjnu v Egyptě a super!!, letěli jsme čsa a v hotelu měli českou animátorku pro děti
… Byla to naše nejlepší dovolená!!! Takže taky doporučuju ![]()
My jsme s nima byli před dvěma lety v Turecku a taky jsme byli spokojeni…
byla jsem s nimi několikrát. pokaždé celkem v pohodě až na zájezd na Krétu kde nám zkrátili pobyt aniž by nás předem informovali, měli jsme v ceně zájezdu výlety, které neproběhli a zapůjčení auta zdarma (ceník půjčovného byl 25eur a my měli zaplatit jen pojištění a to bylo 24eur) a delegátky byly pěkný pipiny co neuměli nic zařídit.
My s nimi byli před 4 lety v Tunisu a super
Nemám jedinou špatnou zkušenost ![]()
Nebyla jste některá na Djerbě v hotelu Carribean World Djerba? To je fakt super hotel a má ultra all inclusive ![]()