Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky. Vánoce za námi a tak začínám vybírat kam s prckem na dovolenou.nejspíš to vyhraje Djerba.Co vy už také přemýšlíte kam?
My budem rádi, když pojedem na chalupu ![]()
Hrozně bych chtěla, aby už malá viděla moře, ale letos bude doma čerstvé mimi, tak až příští rok snad..
Podle čeho vybíráte místo, hotel a cestovku? Nemám s tím zkušenosti, tak mě to zajímá, nechám se inspirovat a příští rok pak už budu vědět ![]()
cestovky mám tři a podle slev a cen vybírám.Letos jsme se dohodli na té Djerbě i když jsme chtěli Řecko,ale aby to splnilo všechny požadavky tak bylo moc drahé. Mám raději rozsáhlejší hotely,dobře přístupnou písčitou pláž a all inclusive ![]()
My bychom chteli na tyden do CR, pak tyden bud Francie ( Disneyland + ST plaze) nebo si pronajmout karavan a jet Rakousko, Francie, Italie, proste nejakou trasu a zastavit tam, kde se nam bude libit. No a pak na par dni jen ja a partner na Malorku nebo nekam podobne.
A na pristi rok budu setrit na Curacao .
My už máme zaplacené Řecko (konkrétní destinaci si nepamatuju
) Prckovi bude teprve rok, tak z té cesty a celého pobytu mám strach, ale zároveň se už nemůžu dočkat ![]()
Taky už přemýšlím nad dovolenou, chtěli bychom do Rakouska někam k jezerům: kombinace cyklo výlety s vozíkem a pěší prochajdy po horách. Nemáte někdo tip nebo zkušenost s ubytováním, místem, čímkoliv…Pojedeme dvouletou a něco holčičkou a cca 5 měsíční.
andrys23 píše:
cestovky mám tři a podle slev a cen vybírám.Letos jsme se dohodli na té Djerbě i když jsme chtěli Řecko,ale aby to splnilo všechny požadavky tak bylo moc drahé. Mám raději rozsáhlejší hotely,dobře přístupnou písčitou pláž a all inclusive
Djerba je pro děti určitě super, služby lepší než v Řecku (dle mých zkušeností), chtěli bychom tam někdy na podzim, až nebude takové teplo.
No zrovna líčím holkám ve skupině, jak vnímám rozdíl mezi „dovolená s rodinou“ a „dovolená“.
Neoenc píše:andrys23 píše:Djerba je pro děti určitě super, služby lepší než v Řecku (dle mých zkušeností), chtěli bychom tam někdy na podzim, až nebude takové teplo.
cestovky mám tři a podle slev a cen vybírám.Letos jsme se dohodli na té Djerbě i když jsme chtěli Řecko,ale aby to splnilo všechny požadavky tak bylo moc drahé. Mám raději rozsáhlejší hotely,dobře přístupnou písčitou pláž a all inclusive
Taky si myslím,tak vyhrála ![]()
chceme Květen/červen,už se tak těším
My máme v plánu letos spíš jen prodloužený víkend na Slovensku.
Emilie píše:
No zrovna líčím holkám ve skupině, jak vnímám rozdíl mezi „dovolená s rodinou“ a „dovolená“.
Tak mi letos Lago di Garda
,strašně se těším.je to jedno z nejkrásnějších míst,které jsem viděla.Nemladší nebude ještě ani rok,tak moře posuneme až za rok
.Ale určitě se sebereme a aspon na dva dny k moři zavítáme.I když ta severní Itoška mě moc nenadchla
.
na 5 dní tatínci + děti do německa k moři pod stan, potom s celou rodinou a známými s dětmi týden někde v čechách na chalupě. Už aby to bylo… ![]()
dalimil píše:
na 5 dní tatínci + děti do německa k moři pod stan, potom s celou rodinou a známými s dětmi týden někde v čechách na chalupě. Už aby to bylo…
tak mi ted do pece lyžovačka s dětma tak ja spíš chuva
pak jsme mamině a naši maly koupili tunis,to bude překvapko k narozkam.manžel na jachtu,ale to jezdi někdy v zaří .no a ja s malym zahrada
někam ještě vyrazime tady asi lipno ,mame tam vyzkoušeny krasny hotel,pak nějaky kemp,ale za hranice se mi s nim nechce.je hodně uknouranej,zavislej tak stejně z toho nic nema.ta zahrada mi vychazi nejlip ![]()