Letní dovolená 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1475
10.1.12 12:44

letní dovolená 2012

Ahoj holky. Vánoce za námi a tak začínám vybírat kam s prckem na dovolenou.nejspíš to vyhraje Djerba.Co vy už také přemýšlíte kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
10.1.12 12:46

My budem rádi, když pojedem na chalupu :lol:
Hrozně bych chtěla, aby už malá viděla moře, ale letos bude doma čerstvé mimi, tak až příští rok snad..

Podle čeho vybíráte místo, hotel a cestovku? Nemám s tím zkušenosti, tak mě to zajímá, nechám se inspirovat a příští rok pak už budu vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
10.1.12 12:51

cestovky mám tři a podle slev a cen vybírám.Letos jsme se dohodli na té Djerbě i když jsme chtěli Řecko,ale aby to splnilo všechny požadavky tak bylo moc drahé. Mám raději rozsáhlejší hotely,dobře přístupnou písčitou pláž a all inclusive :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.1.12 12:51

My bychom chteli na tyden do CR, pak tyden bud Francie ( Disneyland + ST plaze) nebo si pronajmout karavan a jet Rakousko, Francie, Italie, proste nejakou trasu a zastavit tam, kde se nam bude libit. No a pak na par dni jen ja a partner na Malorku nebo nekam podobne.
A na pristi rok budu setrit na Curacao .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
10.1.12 12:52

My už máme zaplacené Řecko (konkrétní destinaci si nepamatuju :-D ) Prckovi bude teprve rok, tak z té cesty a celého pobytu mám strach, ale zároveň se už nemůžu dočkat :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
10.1.12 12:55

Taky už přemýšlím nad dovolenou, chtěli bychom do Rakouska někam k jezerům: kombinace cyklo výlety s vozíkem a pěší prochajdy po horách. Nemáte někdo tip nebo zkušenost s ubytováním, místem, čímkoliv…Pojedeme dvouletou a něco holčičkou a cca 5 měsíční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
10.1.12 12:57
andrys23 píše:
cestovky mám tři a podle slev a cen vybírám.Letos jsme se dohodli na té Djerbě i když jsme chtěli Řecko,ale aby to splnilo všechny požadavky tak bylo moc drahé. Mám raději rozsáhlejší hotely,dobře přístupnou písčitou pláž a all inclusive :mrgreen:

Djerba je pro děti určitě super, služby lepší než v Řecku (dle mých zkušeností), chtěli bychom tam někdy na podzim, až nebude takové teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.1.12 12:57

No zrovna líčím holkám ve skupině, jak vnímám rozdíl mezi „dovolená s rodinou“ a „dovolená“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
10.1.12 13:00
Neoenc píše:
andrys23 píše:
cestovky mám tři a podle slev a cen vybírám.Letos jsme se dohodli na té Djerbě i když jsme chtěli Řecko,ale aby to splnilo všechny požadavky tak bylo moc drahé. Mám raději rozsáhlejší hotely,dobře přístupnou písčitou pláž a all inclusive :mrgreen:
Djerba je pro děti určitě super, služby lepší než v Řecku (dle mých zkušeností), chtěli bychom tam někdy na podzim, až nebude takové teplo.

Taky si myslím,tak vyhrála :)
chceme Květen/červen,už se tak těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
10.1.12 13:02

My máme v plánu letos spíš jen prodloužený víkend na Slovensku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.1.12 13:07
Emilie píše:
No zrovna líčím holkám ve skupině, jak vnímám rozdíl mezi „dovolená s rodinou“ a „dovolená“.
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
10.1.12 13:18

Tak mi letos Lago di Garda :dance: ,strašně se těším.je to jedno z nejkrásnějších míst,které jsem viděla.Nemladší nebude ještě ani rok,tak moře posuneme až za rok :lol: .Ale určitě se sebereme a aspon na dva dny k moři zavítáme.I když ta severní Itoška mě moc nenadchla :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
10.1.12 13:23

na 5 dní tatínci + děti do německa k moři pod stan, potom s celou rodinou a známými s dětmi týden někde v čechách na chalupě. Už aby to bylo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
10.1.12 14:12
:potlesk: :potlesk: :palec: :palec:
dalimil píše:
na 5 dní tatínci + děti do německa k moři pod stan, potom s celou rodinou a známými s dětmi týden někde v čechách na chalupě. Už aby to bylo… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
10.1.12 14:47

tak mi ted do pece lyžovačka s dětma tak ja spíš chuva :mrgreen: pak jsme mamině a naši maly koupili tunis,to bude překvapko k narozkam.manžel na jachtu,ale to jezdi někdy v zaří .no a ja s malym zahrada :mrgreen: někam ještě vyrazime tady asi lipno ,mame tam vyzkoušeny krasny hotel,pak nějaky kemp,ale za hranice se mi s nim nechce.je hodně uknouranej,zavislej tak stejně z toho nic nema.ta zahrada mi vychazi nejlip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí