Letní dovolená 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
19.2.12 16:47

Plánů je plno, ale momentálně se nejvíc těším do Porta.

A jedete někdo jen po ČR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.3.12 14:30
Neoenc píše:
Taky už přemýšlím nad dovolenou, chtěli bychom do Rakouska někam k jezerům: kombinace cyklo výlety s vozíkem a pěší prochajdy po horách. Nemáte někdo tip nebo zkušenost s ubytováním, místem, čímkoliv…Pojedeme dvouletou a něco holčičkou a cca 5 měsíční.

Taky bych byla za tip ráda!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
11.3.12 08:53
befana píše:
Neoenc píše:
Taky už přemýšlím nad dovolenou, chtěli bychom do Rakouska někam k jezerům: kombinace cyklo výlety s vozíkem a pěší prochajdy po horách. Nemáte někdo tip nebo zkušenost s ubytováním, místem, čímkoliv…Pojedeme dvouletou a něco holčičkou a cca 5 měsíční.
Taky bych byla za tip ráda!!

Já mám, protože tenhle typ dovolené praktikujeme od mých 4 let :-)
Nejvíc se nám ale líbí okolí Mondsee a Achnsee. Jezero je tu nádherné, krásně čisté, v létě i příjemné (no nad 20 to ale moc nejde :-)), hory úžasný - na kolo náročnější, ale s vozíkem se dá klidně jezdit kolem jezera, to je pohodový výlet. A ubytování konkrétně neporadím, my tam máme kus rodiny, ale mrkni na booking.com, tam vždycky v pohodě všechno najdu. Ono je to tam pěkné všude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.3.12 12:17
mucinka2 píše:
tak mi ted do pece lyžovačka s dětma tak ja spíš chuva :mrgreen: pak jsme mamině a naši maly koupili tunis,to bude překvapko k narozkam.manžel na jachtu,ale to jezdi někdy v zaří .no a ja s malym zahrada :mrgreen: někam ještě vyrazime tady asi lipno ,mame tam vyzkoušeny krasny hotel,pak nějaky kemp,ale za hranice se mi s nim nechce.je hodně uknouranej,zavislej tak stejně z toho nic nema.ta zahrada mi vychazi nejlip :mrgreen:

Jaký hotel máte vyzkoušený na Lipně? My jsme byli ve Frymburku a ten byl fakt dobrý. Ale klidně bych zkusila i něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.5.12 11:33

My letos Řecko s babičkou a dcerkou-dámská jízda :potlesk:
mamka jezdí hodne do Řecka a je nadšená z ostatních dětí, jak si to tam užívají, tak už se těší jak si tam konečně užije to svoje vnoučátko:-)

Jestli jste se už někdo vrátil písněte do diskuze svoje tipy, rady, co jste zažili, nebo na co si dát pozor :palec:

Pak by jsme chtěli s dcerkou zkusit vodu a pod stan a asi nejaka kola :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario