Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Plánů je plno, ale momentálně se nejvíc těším do Porta.
A jedete někdo jen po ČR?
Neoenc píše:
Taky už přemýšlím nad dovolenou, chtěli bychom do Rakouska někam k jezerům: kombinace cyklo výlety s vozíkem a pěší prochajdy po horách. Nemáte někdo tip nebo zkušenost s ubytováním, místem, čímkoliv…Pojedeme dvouletou a něco holčičkou a cca 5 měsíční.
Taky bych byla za tip ráda!!
befana píše:Neoenc píše:Taky bych byla za tip ráda!!
Taky už přemýšlím nad dovolenou, chtěli bychom do Rakouska někam k jezerům: kombinace cyklo výlety s vozíkem a pěší prochajdy po horách. Nemáte někdo tip nebo zkušenost s ubytováním, místem, čímkoliv…Pojedeme dvouletou a něco holčičkou a cca 5 měsíční.
Já mám, protože tenhle typ dovolené praktikujeme od mých 4 let ![]()
Nejvíc se nám ale líbí okolí Mondsee a Achnsee. Jezero je tu nádherné, krásně čisté, v létě i příjemné (no nad 20 to ale moc nejde
, hory úžasný - na kolo náročnější, ale s vozíkem se dá klidně jezdit kolem jezera, to je pohodový výlet. A ubytování konkrétně neporadím, my tam máme kus rodiny, ale mrkni na booking.com, tam vždycky v pohodě všechno najdu. Ono je to tam pěkné všude ![]()
mucinka2 píše:
tak mi ted do pece lyžovačka s dětma tak ja spíš chuvapak jsme mamině a naši maly koupili tunis,to bude překvapko k narozkam.manžel na jachtu,ale to jezdi někdy v zaří .no a ja s malym zahrada
někam ještě vyrazime tady asi lipno ,mame tam vyzkoušeny krasny hotel,pak nějaky kemp,ale za hranice se mi s nim nechce.je hodně uknouranej,zavislej tak stejně z toho nic nema.ta zahrada mi vychazi nejlip
Jaký hotel máte vyzkoušený na Lipně? My jsme byli ve Frymburku a ten byl fakt dobrý. Ale klidně bych zkusila i něco jiného ![]()
My letos Řecko s babičkou a dcerkou-dámská jízda ![]()
mamka jezdí hodne do Řecka a je nadšená z ostatních dětí, jak si to tam užívají, tak už se těší jak si tam konečně užije to svoje vnoučátko:-)
Jestli jste se už někdo vrátil písněte do diskuze svoje tipy, rady, co jste zažili, nebo na co si dát pozor ![]()
Pak by jsme chtěli s dcerkou zkusit vodu a pod stan a asi nejaka kola ![]()