Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s těmato bobama. Chtěla bych je pro dvouleté dítě.
http://www.bikeway.cz/…-p-2194.html?…
Díky.
Ze zvědavosti jsem rozklikla téma.
Nedávno jsem sama sháněla boby pro 2-leťáka.
Ehm, vidím dobře tu cenu? ![]()
Já jsem vybrala jinak, měla jsem jiné požadavky.
Zkušenost nemám, jsou na mě moc drahé a na to, abych v nich tahala dítě po městě, nepraktické.
Tímto se omlouvám, že sem lezu, i když nemám zkušenost.
No já doufám, že ty boby něco vydrží. Chtěla jsem vyšší boby s volantem a jiné jsem nenašla.
Nemají téměř žádný sed, nejsem si jistá, zda budou pohodlné (za předpokladu, že je tedy kupuješ na to, abys v nich mohla tahat dítě po městě).
A je ten volant tak důlěžitý?
Píši jen své postřehy
ahoj cappy, uz podruhe behem vecera se potkavame
. Muzu se lehce mimo tema zeptat jaky mas boby? Mas skoro stejne stare ditko jako ja a chci je koupit. Nejake pohodlne, kde bude pekne sedet. Volant nemusime, pak by mi mluvil kam mam zatocit a to by byla pri nasich turach fakt sranda ![]()
Letos to chci jen na venčení. Máme psa a sáně se mi tahat nechce. Na sjíždění kopců je dcera ještě malá a to budeme spíš používat ty sáně. Dcera strašně miluje auta a vše co s tím je spojené, tak proto ten volant (a taky doufám, že na těch bobech vydrží).
Myslím, že ten sed je moc vysoko, počítej s tím, že ti slítne dozadu. Podle mě jsou lepší boby, do kterých si sedne, ne na které si sedne.
Cena je příšerná, takže předpokládám vysokou životnost, jinak nechápu.
Já taky vybírám boby, ale seznala jsem, že vezmu radši něco, kde se bude moct opřít
Ale nevím, zkušenost nemám… Chtěla jsem též volant, ale vzhledem k tomu, že je tam přirážka 500,–, nevím, jestli od něho neupustím ![]()
OT: Cappy, jaké jsi vybrala ty?
Luciska001 píše:
ahoj cappy, uz podruhe behem vecera se potkavame. Muzu se lehce mimo tema zeptat jaky mas boby? Mas skoro stejne stare ditko jako ja a chci je koupit. Nejake pohodlne, kde bude pekne sedet. Volant nemusime, pak by mi mluvil kam mam zatocit a to by byla pri nasich turach fakt sranda
To víš, já jsem všude ![]()
Pošlu v SZ, ať to tu ještě víc neplevelím
Klidně sem ten odkaz dej, jsem ráda za každou radu a na odkaz se ráda podívám.
Já jsem zas nechtěla, aby seděla skoro na zemi. Bála bych se, že nastydne. To vyšší sezení mi přišlo dobré.
Ok, ok, tak tedy, objednala jsem tyto BOBY (né přímo u tohoto prodejce).
Mám je již doma, v černé variantě. Opora zad je pěkně vysoká a sedací část se nedotáký přímo země (neměřila jsem metrem, ale cca 10 až 15cm je to nad zemí určitě).
Zdají se být bytelné.
Vadí mi na nich akorát brzdy, manipuluje se s nimi docela těžko, ale zas je to výhoda, když je člověk nechce na svištění po svahu, jen jako přepravovací prostředek (aspoň nebude Máťa schválně zabržďovat, i když při jeho schopnostech se bojím, že to zmákne
)
Tak ty přesně mám vyhlédlé a pořád doufám, že seženu něco stejného za poloviční cenu
![]()
Haha, tak přesně tyhle jsem si teď na MMB vyhlídla taky ![]()
Vypadají fakt dobře, aspoň na obrázku.
Podobné jsem za levnější cenu zatím nenašla, a že jsem hledala!
Jinak zima od prdky, to mi teď taky povídá manžel…
Mele něco o polštářku…
![]()
to bych zrovna ani tak neřešila, já když si vzpomenu, jak jsem řádily ve sněhu jako děti my…
a to jsme neměly tak super oteplováky, jaký má Vojta…
no jasně, že nám byla zima na prdel, ale nikdy jsme z toho neonemocněly… ![]()
Jsou i vypolstrovaný boby, ale s bezpečnostníma pásama pro děti od 1 roku, a to už mi pro Vojtu přijde nepraktický.