Boby HAMAX SNO

230
23.11.10 20:58

boby HAMAX SNO

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s těmato bobama. Chtěla bych je pro dvouleté dítě.

http://www.bikeway.cz/…-p-2194.html?…

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
23.11.10 21:10

Ze zvědavosti jsem rozklikla téma.
Nedávno jsem sama sháněla boby pro 2-leťáka.
Ehm, vidím dobře tu cenu? :oops:
Já jsem vybrala jinak, měla jsem jiné požadavky.

Zkušenost nemám, jsou na mě moc drahé a na to, abych v nich tahala dítě po městě, nepraktické.

Tímto se omlouvám, že sem lezu, i když nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
23.11.10 21:17

No já doufám, že ty boby něco vydrží. Chtěla jsem vyšší boby s volantem a jiné jsem nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.11.10 21:23

Nemají téměř žádný sed, nejsem si jistá, zda budou pohodlné (za předpokladu, že je tedy kupuješ na to, abys v nich mohla tahat dítě po městě).
A je ten volant tak důlěžitý?

Píši jen své postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
23.11.10 21:30

ahoj cappy, uz podruhe behem vecera se potkavame :mavam:. Muzu se lehce mimo tema zeptat jaky mas boby? Mas skoro stejne stare ditko jako ja a chci je koupit. Nejake pohodlne, kde bude pekne sedet. Volant nemusime, pak by mi mluvil kam mam zatocit a to by byla pri nasich turach fakt sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
23.11.10 21:31

Letos to chci jen na venčení. Máme psa a sáně se mi tahat nechce. Na sjíždění kopců je dcera ještě malá a to budeme spíš používat ty sáně. Dcera strašně miluje auta a vše co s tím je spojené, tak proto ten volant (a taky doufám, že na těch bobech vydrží).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
23.11.10 21:37

Myslím, že ten sed je moc vysoko, počítej s tím, že ti slítne dozadu. Podle mě jsou lepší boby, do kterých si sedne, ne na které si sedne.
Cena je příšerná, takže předpokládám vysokou životnost, jinak nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.11.10 21:40

Já taky vybírám boby, ale seznala jsem, že vezmu radši něco, kde se bude moct opřít :think: Ale nevím, zkušenost nemám… Chtěla jsem též volant, ale vzhledem k tomu, že je tam přirážka 500,–, nevím, jestli od něho neupustím :roll:

OT: Cappy, jaké jsi vybrala ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.11.10 21:40
Luciska001 píše:
ahoj cappy, uz podruhe behem vecera se potkavame :mavam:. Muzu se lehce mimo tema zeptat jaky mas boby? Mas skoro stejne stare ditko jako ja a chci je koupit. Nejake pohodlne, kde bude pekne sedet. Volant nemusime, pak by mi mluvil kam mam zatocit a to by byla pri nasich turach fakt sranda :mrgreen:

To víš, já jsem všude :mrgreen:
Pošlu v SZ, ať to tu ještě víc neplevelím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
23.11.10 21:44

Klidně sem ten odkaz dej, jsem ráda za každou radu a na odkaz se ráda podívám.

Já jsem zas nechtěla, aby seděla skoro na zemi. Bála bych se, že nastydne. To vyšší sezení mi přišlo dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.11.10 21:50

Ok, ok, tak tedy, objednala jsem tyto BOBY (né přímo u tohoto prodejce).
Mám je již doma, v černé variantě. Opora zad je pěkně vysoká a sedací část se nedotáký přímo země (neměřila jsem metrem, ale cca 10 až 15cm je to nad zemí určitě).
Zdají se být bytelné.
Vadí mi na nich akorát brzdy, manipuluje se s nimi docela těžko, ale zas je to výhoda, když je člověk nechce na svištění po svahu, jen jako přepravovací prostředek (aspoň nebude Máťa schválně zabržďovat, i když při jeho schopnostech se bojím, že to zmákne :-? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
23.11.10 21:53

Jsou moc hezké, tak ještě popřemýšlím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.11.10 21:55

Tady jde vidět i jejich vnitřek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.11.10 21:56

Tak ty přesně mám vyhlédlé a pořád doufám, že seženu něco stejného za poloviční cenu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
23.11.10 22:30

Haha, tak přesně tyhle jsem si teď na MMB vyhlídla taky :lol:
Vypadají fakt dobře, aspoň na obrázku.
Podobné jsem za levnější cenu zatím nenašla, a že jsem hledala!
Jinak zima od prdky, to mi teď taky povídá manžel…
Mele něco o polštářku… :roll: :lol:
to bych zrovna ani tak neřešila, já když si vzpomenu, jak jsem řádily ve sněhu jako děti my…
a to jsme neměly tak super oteplováky, jaký má Vojta…
no jasně, že nám byla zima na prdel, ale nikdy jsme z toho neonemocněly… :mrgreen:

Jsou i vypolstrovaný boby, ale s bezpečnostníma pásama pro děti od 1 roku, a to už mi pro Vojtu přijde nepraktický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová