Boby nebo sáňky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
836
8.10.10 12:17

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
našla jsem levnější :-)
Je pravda,že s ním budu jezdit,ale on je děsně JÁ SÁM :mrgreen: ,takže určitě bude muset mít helmu a všude chrániče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
8.10.10 12:22
monapupp píše:
Je pravda,že s ním budu jezdit,ale on je děsně JÁ SÁM :mrgreen: ,takže určitě bude muset mít helmu a všude chrániče :-)

hih toho se neboj náš je to samý a jezdil i z kopce sám jen teda ostatní rodiče nám děkovali protože jak jsem pustili alarm ostatní děti to hned chtěli taky:) a ono to první sedátko je níž tak z toho ani nespadne my předtím měli obyč a to se nám i překlápělo tyhle vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
8.10.10 12:39
Miry píše:
Ahoj, taky to řešíme, stejný věk a asi podobné zvíře. Ráda si nechám taky poradit. Co jsem zatím hledala dárky pod stromeček, narazila jsem na tohle http://detske-boby.heureka.cz/sedco-eda-boby/ a celkem se mi to zamlouvá. Uvidíme co poradí holky :think:

Tyto boby máme, ale přijdou mi už pro 18-ti měsíční batole a starší menší. Malý měl teď 2, budeme kupovat nějaké větší.
Jsou užší, než normální boby a tudíž míň stabilní a nemají brzdy pro větší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
8.10.10 12:41
Crystal87 píše:
monapupp píše:
Je pravda,že s ním budu jezdit,ale on je děsně JÁ SÁM :mrgreen: ,takže určitě bude muset mít helmu a všude chrániče :-)
hih toho se neboj náš je to samý a jezdil i z kopce sám jen teda ostatní rodiče nám děkovali protože jak jsem pustili alarm ostatní děti to hned chtěli taky:) a ono to první sedátko je níž tak z toho ani nespadne my předtím měli obyč a to se nám i překlápělo tyhle vůbec

Tak ty jsou luxusní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
8.10.10 12:43

Aha :-) ,tak to je super informace.Hned už vím na co se zaměřit :mrgreen: A to jsem si říkala,že za ně dám tak max 1000,–Kč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.10.10 14:43

My jsme koupili klasicke boby s cernym sedakem a brzdami. Stali tusim do 500 a moc jsem dbala na to, aby to byl pevny plast a nerozbili se na prvni ledovce. Sedela jsem tam se synem ja, tak nejak jsme se tam vmackli a muzu rict ze super! Sanky s ohradkou jsou fajn, ale pokud je malo snehu a neni ujezden, tak se na nich dost spatne jezdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
8.10.10 15:21
Mahja píše:
Crystal87 píše:
monapupp píše:
hih toho se neboj náš je to samý a jezdil i z kopce sám jen teda ostatní rodiče nám děkovali protože jak jsem pustili alarm ostatní děti to hned chtěli taky:) a ono to první sedátko je níž tak z toho ani nespadne my předtím měli obyč a to se nám i překlápělo tyhle vůbec
Tak ty jsou luxusní!

děkuji taky jsem patřičně hrdá že je máme :lol: manžel teda brblal kvůli ceně ale po první jízdě chválil a doufám že za 2 roky budou jezdit kluci spolu a nezničí je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
8.10.10 22:07

My budeme mit urcite sanky s ohradkou.Ted je malemu rok a pul a pred rokem jsem ho na nich taky vozila a muzu doporucit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.10.10 07:06

Tak podobnou diskusi jsem taky chtěla založit, váhám, co na zimu pořídit. Ty boby s pásy a opěrátkem jsem zavrhla hned, malý by mi tam neseděl připoutaný ani minutu. Váhám mezi klasickým „pekáčem“ a sáňkami. Zatím vyhrávají sáňky, líbí se mi, že dítě nesedí na studeném plastu. Myslíte, že je třeba ještě ta ohrádka pro cca 20-ti měsíční dítě???

• Citovat
  • Upravit
192
9.10.10 07:32

madi,vidis to me ani nenapadlo,ale ja myslim,ze jo,teda spis doufam… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.10.10 08:21

od kdy jste vozily dítě na sáňkách nebo na bobech? Malýmu bude v prosinci 8 měsíců :nevim:

a co když prcek nesedí ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
9.10.10 09:50
RyBANA píše:
od kdy jste vozily dítě na sáňkách nebo na bobech? Malýmu bude v prosinci 8 měsíců :nevim:a co když prcek nesedí ještě?

my jsme konec listopadu takže další zimu cca v roce u druhého-ten je srpen to bude taky až příští zimu a to bude dýl cca v 15ti měsících :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.10.10 11:32
RyBANA píše:
od kdy jste vozily dítě na sáňkách nebo na bobech? Malýmu bude v prosinci 8 měsíců :nevim:a co když prcek nesedí ještě?

Nam bylo prvni zimu 8 mesicu a maly uz sedel takze zadny problem.Mel to hrozne rad,vozil by se cely den na sankach.Letos si myslim,ze se mu to taky bude libit.Libi se mu i kdyz se vozi v kocarku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
9.10.10 15:51

Tak mi máme ty malé kovové sáňky a trohu jse si je vylepšila.Dala jsem tam popruhy na nahy aby neměl malý nohy ve sněhu a popruh o který se opřel a nespadl a byl už v loňi,když měl 19měs. spokojený,protože v bobech se mi vyvracel a strkal nohy a ruce za jízdy ven a na snaních s ohrádkou nechtěl jezdil je akční a musí se držet sám toho držádka a na t nedosáhl tak jsme pořídili za 500; ty malé hovové a byl spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
16.12.10 11:03

Holky, nemáte prosím Vás některá sáňky s rukojetí, které se tlačí před sebou? Jestli ano jak jste s němi spokojené. :think:
U nás je tolik sněhu že mě už bolí ruce od toho tahání :-( , lepší by bylo to tlačit jako kočár.
Děkuji za odpověď. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect