Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@IcePlanet7 píše:
Suhlasim s @HornyHippo, pravidelne vibracie moc nefunguju, mozu ta udrzat vzruseneho, ale orgazmus nie, mozno u citlivejsich jedincov, ale u mna nie. Podla mna ani konstrukcne niesu nic moc, motor zle ulozeny, nedociahnu dostatocne daleko… Ked uz tak lepsie sa mi zdaju vibratory ktore maju motor vonku a masiruju viac perineum, to je podla mna super (teda samozrejme k tomu este musi byt partnerka, samotna masaz perinea je sice pekna ale to je maximum co sa o tom da povedat).V com vsak s @HornyHippo nesuhlasim je poloha, nepaci sa mi ked sa s partnerkou nevydime a nemozem ju ‚osahavat‘, podla mna su lepsie polohy na konicka, alebo na chrbte. Zaujimava aj ked fyzicky narocna poloha je aj na stojaka, pride mi ze P simuluje o nieco lepsie ako ine polohy.
@Klara 1995 neviem si predstavit ze tam nedociahnes. To by ste museli mat hodne velku velkostnu disproporciu medzi vami, alebo partner nejaku fyziologicku anomaliu. Skus znovu a predtym si over ci to robis spravne. Je pravda, tiez pisal Hippo, ze ludske prsty sa nedaju nahradit.
Inak k otazkam: Pokud zkušenost máte, jak dlouho jste bod P hledali? Hladala ho partnerka a kedze som ju navigoval tak jednotky sekund/minut(? zalezi od kedy pocitas), tak nejak.
A jak dlouho Vám trvalo, než jste přišli na správnou techniku dráždění, než jste muže k orgasmus dovedli? To iste ako odpoved vyssie. Iba dodavam ze vzrusenie a drazdenie perfektne, pocity krasne (toto je hlavny dovod preco sa mi to tato technika paci), ale orgazmus samotny nieje ‚plnohodnotny‘ (pre mna), vonkajsie prejavy podobne, ale pocitovo je samotny orgazmus ‚neuspokojivy‘ (proste si ho neuzijem a ‚mentalne‘ zostanem vzruseny, neviem ako to lepsie popisat) pokial nieje simulovany zaroven aj penis.
Dokonca sa takto da dosiahnut aj 2× orgazmus po sebe (vraj) prvy vystrek (je otazne nakolko sa jedna o orgazmus) drazdenim bodu P a hned potom sa pokracuje drazdenim penisu do druheho orgazmu - iba som o tom pocul, nepodarilo sa zatial.
Opravdu jsem si vše důkladně nastudovala, ale ani přes partnerovo navigování, jsem bod prstem nenašla. ![]()
Moc Vám děkuji, že takto sdilite zkušenost a rady. Jsem Vám vděčná.
@Klara 1995 píše:
Ahoj.![]()
Kdo máte zkušenost s prostatickym orgasmem mužů, neboli dráždění bodů P.
Je to nejsilnější orgasmus, který může muž zažít.Pokud zkušenost máte, jak dlouho jste bod P hledali? A jak dlouho Vám trvalo, než jste přišli na správnou techniku dráždění, než jste muže k orgasmus dovedli?
Všem moc děkuji.
Bod P to je jako bod „peníze“? Jo to hledá spousta ženskejch.
@Klara 1995 píše:
Opravdu jsem si vše důkladně nastudovala, ale ani přes partnerovo navigování, jsem bod prstem nenašla.
Potom je este samozrejme moznost ze kazdy sme iny a zrovna tvoj partner ho moze mat umiestneny inde ako vacsina. Aj keby mal povedzme znizenu citlivost tak ty by si to prstami poznala, pretoze je to uplne ina konzistencia ako okolie.
Inak neviem ako si to presne myslela v prispevkoch pretoze raz pises o hladni raz ze ste ho nasli, kazdopadne ked nedociahnes prstami mas rozne moznosti vibratorov, treba vyskusat co bude fungovat, ako som pisal ja som z P simulatorov (ci ako sa to obecne vola) celkovo dost sklamany, takze v tomto neporadim…
Partnerka se mé prostatě věnuje cca 1× za 3 týdny, naším cílem je pravidelné prohmatávání za účelem případného včasného odhaleni rakoviny, ale partnerka ještě nepřišla na to, co přesně by tím prohmatáváním vlastně měla najít, tak to vždy končí akorát silným orgasmem bez skutečného výsledku samovyšetření. I tak jsem spokojený, neboť jakákoli stimulace análu je úchvatná bez ohledu na to, zda mi to partnerka dělá prsty, jazykem, kolíkem, kuličkami nebo přijímacím penisem, základem je každopádně naprosto dokonalá hygiena, podobně jako když se já věnuji jejímu análu.