Bod P u mužů

49
23.10.23 12:21

Bod P u mužů

Ahoj. :mavam:

Kdo máte zkušenost s prostatickym orgasmem mužů, neboli dráždění bodů P.
Je to nejsilnější orgasmus, který může muž zažít.

Pokud zkušenost máte, jak dlouho jste bod P hledali? A jak dlouho Vám trvalo, než jste přišli na správnou techniku dráždění, než jste muže k orgasmus dovedli?

Všem moc děkuji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12609
23.10.23 12:39
@Klara 1995 píše:

Pokud zkušenost máte, jak dlouho jste bod P hledali? A jak dlouho Vám trvalo, než jste přišli na správnou techniku dráždění, než jste muže k orgasmus dovedli?

Ani omylem a to me bavi v sexu kde co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
23.10.23 12:44
@Klara 1995 píše:

Já mám lepší zkušenost s tím, že někteří muži zbožňují rimming. Jinak s tím, jak hledat pod P neporadím, protože je to individuální a zadek mužů je holt velmi citlivý, když už jsem to mužům dělala do zadku prstem nrbo připínákem, vždy měli velmi bouřlivý orgasmus.

• Citovat
  • Upravit
49
23.10.23 12:51

@Klopotkova

Já partnera také beru připínákem, kolíky různých druhů, ale orgasmus nikdy neměl. Jen byl velmi vzrušený. :nevim:

Teď jsme našli bod P a koupili i stimulator prostaty. Nyní hledáme techniku, jak tento bod dráždit.
Jsem v sexu dost otevřená všemu a partner také, ale rimming bych nedala. :((

Moc děkuji za sdílení Vašich zkušenosti. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.10.23 12:52

@lilith1

Každý máme hranice co v sexu ano a co ne. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
23.10.23 13:09

Neříkám, že mě to vyloženě láka, ale kdyby to žena chtěla zkusit, nechal bych ji. Ale ona nechce… na anál má stopku prostě oboustranně, že je to bak bak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
23.10.23 13:26
@Klara 1995 píše:
@Klopotkova

Já partnera také beru připínákem, kolíky různých druhů, ale orgasmus nikdy neměl. Jen byl velmi vzrušený. :nevim:

Teď jsme našli bod P a koupili i stimulator prostaty. Nyní hledáme techniku, jak tento bod dráždit.

Měl jsem více partnerek se kterýma se o tomhle dalo bavit a nějaké zkušenosti taky mám.
Stimulátory prostaty jsou prakticky vyhozené peníze. Nic nevynahradí prsty partnerky. A to hned z několika důvodů.
Většinou fungují na bázi vibrací, a ty jsou mnohem méně stimulující než„hlazení“ nebo krouživé pohyby. Navíc špatná volba vibrací je někdy i bolestivá. Pravidelně vibrace zase rychle přestanou přinášet vzrušení.
Stimulátory mají universální velikost, ale každý muž to má jinak. Takže prakticky nikdy nestimulují přímo P bod. Ze zkušenosti, nejvyššího vzrušení bylo dosaženo stimulováním bodu mezi články prstů - mírně pokrčeným prstem, tedy ne narovnaným, protože více bod obklopí. Špatně se to popisuje :oops: :)
A hlavně lidské teplo je nenahraditelné. Stejně tak blízkost partnerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
23.10.23 13:28

Asi na první dobrou, nějak to šlo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
23.10.23 18:12
@Klara 1995 píše:
@Klopotkova

Připinakem, si děláš srandu?

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
23.10.23 18:13
@Klara 1995 píše:
@Klopotkova

Připinakem, si děláš srandu?
@Klara 1995 píše:

Jinak ano, da se to najít lehce. Ovšem mi zůstáváme jen u dráždění prstem :lol:

• Citovat
  • Upravit
49
24.10.23 13:37

@Cizinka 999

Já tam prstem nedosahnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
24.10.23 16:10
@Klara 1995 píše:
@Cizinka 999Já tam prstem nedosahnu :D

Tak pak raději pegging. Strapon vibrační s pulzujícími body.
Dobrá poloha je muž v kleče a strapon pokud je realistický otočit o 180 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
25.10.23 16:16
@HornyHippo píše:

Nechal sis někdy zadek i vylízat?

• Citovat
  • Upravit
3344
25.10.23 16:55

Suhlasim s @HornyHippo, pravidelne vibracie moc nefunguju, mozu ta udrzat vzruseneho, ale orgazmus nie, mozno u citlivejsich jedincov, ale u mna nie. Podla mna ani konstrukcne niesu nic moc, motor zle ulozeny, nedociahnu dostatocne daleko… Ked uz tak lepsie sa mi zdaju vibratory ktore maju motor vonku a masiruju viac perineum, to je podla mna super (teda samozrejme k tomu este musi byt partnerka, samotna masaz perinea je sice pekna ale to je maximum co sa o tom da povedat).

V com vsak s @HornyHippo nesuhlasim je poloha, nepaci sa mi ked sa s partnerkou nevydime a nemozem ju ‚osahavat‘, podla mna su lepsie polohy na konicka, alebo na chrbte. Zaujimava aj ked fyzicky narocna poloha je aj na stojaka, pride mi ze P simuluje o nieco lepsie ako ine polohy.

@Klara 1995 neviem si predstavit ze tam nedociahnes. To by ste museli mat hodne velku velkostnu disproporciu medzi vami, alebo partner nejaku fyziologicku anomaliu. Skus znovu a predtym si over ci to robis spravne. Je pravda, tiez pisal Hippo, ze ludske prsty sa nedaju nahradit.

Inak k otazkam: Pokud zkušenost máte, jak dlouho jste bod P hledali? Hladala ho partnerka a kedze som ju navigoval tak jednotky sekund/minut(? zalezi od kedy pocitas), tak nejak.
A jak dlouho Vám trvalo, než jste přišli na správnou techniku dráždění, než jste muže k orgasmus dovedli? To iste ako odpoved vyssie. Iba dodavam ze vzrusenie a drazdenie perfektne, pocity krasne (toto je hlavny dovod preco sa mi to tato technika paci), ale orgazmus samotny nieje ‚plnohodnotny‘ (pre mna), vonkajsie prejavy podobne, ale pocitovo je samotny orgazmus ‚neuspokojivy‘ (proste si ho neuzijem a ‚mentalne‘ zostanem vzruseny, neviem ako to lepsie popisat) pokial nieje simulovany zaroven aj penis.
Dokonca sa takto da dosiahnut aj 2× orgazmus po sebe (vraj) prvy vystrek (je otazne nakolko sa jedna o orgazmus) drazdenim bodu P a hned potom sa pokracuje drazdenim penisu do druheho orgazmu - iba som o tom pocul, nepodarilo sa zatial.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
2.11.23 06:25
@HornyHippo píše:

Moc děkuji za tipy a rady. Je to pro nás novinka.  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria