Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi bych řekla, že zcela nečekaně přijela teta z Červené Lhoty. ![]()
Rekla bych, ze mam menstruaci, ze proste telisko asi spatne funguje. Znate se chvili, tak jste stejne na zacatku pouzivali kondom a ted to vyresis u gynekologa, zda telisko funguje spravne.
@Tarena píše:
Rekla bych, ze mam menstruaci, ze proste telisko asi spatne funguje. Znate se chvili, tak jste stejne na zacatku pouzivali kondom a ted to vyresis u gynekologa, zda telisko funguje spravne.
S tím kondomem to nemůžeš vědět a přesto to píšeš s takovou jistotou. ![]()
A co od toho vztahu cekas? Pokud se stykate jen na sex, schuzku bych zrusila. Pokud budujete vztah, rict bys to mela. Tak pokud nemas problem mu rikat ze MS nemas a proc, tak rict ze ji mas je podobna informace. Naopak me jako chlapa by zrazelo, ze ji mlada zdrava zena nemiva.
@Klopotkova píše:
S tím kondomem to nemůžeš vědět a přesto to píšeš s takovou jistotou.
To nepochopis.
Asi bych zapracovala na svém sebevědomí. Když holka okolo 20 let musí frajerit, menstruaci nazývá krámy a boji se příteli říct, ze ji má, přijde mi spis jako 15leta. A to doufám nejsi.
@Janee19 píše:
Asi bych zapracovala na svém sebevědomí. Když holka okolo 20 let musí frajerit, menstruaci nazývá krámy a boji se příteli říct, ze ji má, přijde mi spis jako 15leta. A to doufám nejsi.
40 leta tehotna ji nazyva tetou z Cervene Lhoty ![]()
Dospět. Vytahovat se tím, že nemáš krámy? Co je tohle za blbost? To jako potřebuješ být atraktivní akorát tím, že jsi pořád k dispozici?
@Klopotkova píše:
Asi bych řekla, že zcela nečekaně přijela teta z Červené Lhoty.
Tohle mi jednou řekla kamarádka a já si fakt myslela, že jí přijela teta
Takže nevím, zda to pochopí.
Normálně mu to říct, že prostě asi problém s tělískem (což bych si ho rozhodně nechala zkontrolovat..gynekoložka říkala že jedné takto vypadlo a dostavila se menstruace)
Tak rekni, ze ses trochu prepocitala a jako na potvoru kramy zrovna dostala
smankote
asi kazdej normální chlap ví, ze to ženský mívají standardně kazdej měsíc, ne?
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi holky teda trapně..Mam novyho chlapa, o dost starsiho. Jsme spolu krátce. Vzhledem k mému studiu, a naši práci se vidíme dost málo. Jsem se ze začátku vytahovala jak nemám krámy díky telisku. Většinou mi chodí fakt jednou za pul roku. Zítra se máme vidět, a samozřejmě menstruace dorazila.Vzhledem k tomu ze jsem si hrála na frajerku co ji nemá, je mi trapně mu říct že ji zcista jasna mám.
Co byste dělali na mém místě vy?
Já bych mu to řekla úplně normálně. Prostě jsem dostala menstruaci. ![]()
Vynechala bych trapárny o tetách z bůhví jakých Lhot, jahodové dny atd atd. ![]()
To jsem si myslela, že používají jenom puberťáci. Ne dospělí lidé.
Když jsi neměla problem se vytahovat, že nemáš krámy, tak by ti nemělo dělat problém říct, že je prostě máš. Je ti snad 15? Pokud se jedná o vztah jen založený na sex, tak schůzku prostě zruš.
Ahoj, je mi holky teda trapně..Mam novyho chlapa, o dost starsiho. Jsme spolu krátce. Vzhledem k mému studiu, a naši práci se vidíme dost málo. Jsem se ze začátku vytahovala jak nemám krámy díky telisku. Většinou mi chodí fakt jednou za pul roku. Zítra se máme vidět, a samozřejmě menstruace dorazila.
Vzhledem k tomu ze jsem si hrála na frajerku co ji nemá, je mi trapně mu říct že ji zcista jasna mám.
Co byste dělali na mém místě vy?