Nevím, jak mu říct, že mám krámy

Anonymní
23.10.23 05:49

Nevim jak mu rict ze mam kramy

Ahoj, je mi holky teda trapně..Mam novyho chlapa, o dost starsiho. Jsme spolu krátce. Vzhledem k mému studiu, a naši práci se vidíme dost málo. Jsem se ze začátku vytahovala jak nemám krámy díky telisku. Většinou mi chodí fakt jednou za pul roku. Zítra se máme vidět, a samozřejmě menstruace dorazila. :roll: Vzhledem k tomu ze jsem si hrála na frajerku co ji nemá, je mi trapně mu říct že ji zcista jasna mám. :roll: Co byste dělali na mém místě vy? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klopotkova
23.10.23 05:52

Asi bych řekla, že zcela nečekaně přijela teta z Červené Lhoty. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10871
23.10.23 06:38

Rekla bych, ze mam menstruaci, ze proste telisko asi spatne funguje. Znate se chvili, tak jste stejne na zacatku pouzivali kondom a ted to vyresis u gynekologa, zda telisko funguje spravne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
23.10.23 06:46
@Tarena píše:
Rekla bych, ze mam menstruaci, ze proste telisko asi spatne funguje. Znate se chvili, tak jste stejne na zacatku pouzivali kondom a ted to vyresis u gynekologa, zda telisko funguje spravne.

S tím kondomem to nemůžeš vědět a přesto to píšeš s takovou jistotou. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Eva.asdfghjkl
23.10.23 06:49

A co od toho vztahu cekas? Pokud se stykate jen na sex, schuzku bych zrusila. Pokud budujete vztah, rict bys to mela. Tak pokud nemas problem mu rikat ze MS nemas a proc, tak rict ze ji mas je podobna informace. Naopak me jako chlapa by zrazelo, ze ji mlada zdrava zena nemiva.

• Citovat
  • Upravit
10871
23.10.23 06:53
@Klopotkova píše:
S tím kondomem to nemůžeš vědět a přesto to píšeš s takovou jistotou. :lol:

To nepochopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
23.10.23 07:03

Asi bych zapracovala na svém sebevědomí. Když holka okolo 20 let musí frajerit, menstruaci nazývá krámy a boji se příteli říct, ze ji má, přijde mi spis jako 15leta. A to doufám nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10871
23.10.23 07:04
@Janee19 píše:
Asi bych zapracovala na svém sebevědomí. Když holka okolo 20 let musí frajerit, menstruaci nazývá krámy a boji se příteli říct, ze ji má, přijde mi spis jako 15leta. A to doufám nejsi.

40 leta tehotna ji nazyva tetou z Cervene Lhoty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2991
23.10.23 07:18

Dospět. Vytahovat se tím, že nemáš krámy? Co je tohle za blbost? To jako potřebuješ být atraktivní akorát tím, že jsi pořád k dispozici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
23.10.23 07:19
@Klopotkova píše:
Asi bych řekla, že zcela nečekaně přijela teta z Červené Lhoty. :mavam:

Tohle mi jednou řekla kamarádka a já si fakt myslela, že jí přijela teta :lol: :mrgreen: :think: Takže nevím, zda to pochopí.

• Citovat
  • Upravit
2773
23.10.23 07:20

Bylo by mi trapně, že používám slovo krámy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7384
23.10.23 07:20

Normálně mu to říct, že prostě asi problém s tělískem (což bych si ho rozhodně nechala zkontrolovat..gynekoložka říkala že jedné takto vypadlo a dostavila se menstruace)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
23.10.23 07:21

Tak rekni, ze ses trochu prepocitala a jako na potvoru kramy zrovna dostala :D smankote :roll: asi kazdej normální chlap ví, ze to ženský mívají standardně kazdej měsíc, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15516
23.10.23 07:34
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi holky teda trapně..Mam novyho chlapa, o dost starsiho. Jsme spolu krátce. Vzhledem k mému studiu, a naši práci se vidíme dost málo. Jsem se ze začátku vytahovala jak nemám krámy díky telisku. Většinou mi chodí fakt jednou za pul roku. Zítra se máme vidět, a samozřejmě menstruace dorazila. :roll: Vzhledem k tomu ze jsem si hrála na frajerku co ji nemá, je mi trapně mu říct že ji zcista jasna mám. :roll: Co byste dělali na mém místě vy? :think:

Já bych mu to řekla úplně normálně. Prostě jsem dostala menstruaci. :think:
Vynechala bych trapárny o tetách z bůhví jakých Lhot, jahodové dny atd atd. :roll:
To jsem si myslela, že používají jenom puberťáci. Ne dospělí lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8538
23.10.23 07:40

Když jsi neměla problem se vytahovat, že nemáš krámy, tak by ti nemělo dělat problém říct, že je prostě máš. Je ti snad 15? Pokud se jedná o vztah jen založený na sex, tak schůzku prostě zruš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí