Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem teď taky 34tt, taky se mi zkrátil čípek a malá hodně naléhá do porodních cest. Na poslíčky mi hodně pomohl hořčík: koupila jsem si nějakou super vstřebatelnou formu (posvěcené doktorkou namísto magnosolvu). Jinak co tady na eMiminu čtu, tak bodání, bolest pánve a vazů, bolest čípku, a tak je normální, takže se snažím nestresovat.
@Anonymní píše: Více
Ja právě magnesolv brala a pri minule kontrole rikala ze uz ho nemam brát jen kdyz se mi bude zdat ze mi tvrdne bricho zustal mi jen stacyl a ten uz Priste vysadime
Aha, mě právě říkala, že ho mám brát až do 36tt.
Me ho davala jen preventivně zadny tvrdnutí a to sem právě neměla ja brala ten utrogestan ten magnesolv a ten stacyl a právě ted uz jen ten stacyl no extrémně mam strach ze by jsme rodily uz ted ale hodne ctu ze to nemusí nic znamenat aj jak ste psala vy ze píšou ze je to normální taky se snažím být v klidu
Ahoj holky jdu se jen zeptat zda li někdo měl neco podobného od 28 tt mi dr kontroluje čípek zkracoval se ale ne nejak extrémně ale dnes sem 33+1 a rikala ze uz tam neda ani celý prst a uz pár dni me trápí bodavá bolest do spodku ptala sem se ji na to a rikala ze to je tou hlavičkou jak doléhá ale přijela sem od ni domu a bodani je silnější při chůzi kdyz sedim nebo ležím tak je to v pohodě a všude píšou ze to může znamenat třeba uz i porod ještě si říkám ze je docela čas na to aby už se prdolka narodila mela stě některá a porodila stě normálně v termínu nebo par dní před
Jsem prvorodička tak mam celkem obavy 😀