Bodavá bolest pod žebry, 24.tt

691
24.2.14 19:51

bodavá bolest pod žebry

Moc prosím o radu. Už asi hodinu mě šíleně píchá pod žebry, úplně to vystřeluje, nemůžu ani sedět, ani ležet (v leže je to malinko lepší). už mě tam párkrát píchalo, ale nic strašného, tak jsem to dnes říkala v poradně Dr.(jsem 24. tt), ale říkala, že pokud to není celý den, je to ok, jenže teď mě to už bolí v kuse a to šíleně. Dr. říkala, že by to případně mohl být žlučník. Mám jet někam na pohotovost? A případně kam - gynda, nebo všeobecná? Děkuji moc za radu. Moje gynekoložka má od zítra dovolenou, tak případně nevím, kam s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
24.2.14 19:53

Jeď, mně Dr. upozorňoval, že pokud by mě bolelo pod žebrama nebo hlava (ale to jsem byla už na konci kdy se mě na ty bolesti ptal, tak nevím), tak hnedka přijet, takže já bych asi jela, možná i na tu pohotovost (gynda)… Ale co to znamená (ať hlava nebo žebra) nevím, neptala jsem se, páč mě to nebolelo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
24.2.14 19:55

Určitě jeď aby se to nezanítilo, tipla bych to na žlučník, mě ho nakonec měsíc po porodu raději vyndali :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
24.2.14 20:01

@anetteh záleží na jaké straně…žlučník je na pravé…
Me se tohle stalo před týdnem, bodání na levé straně pod prsem, az jsem se nemohla nadechnout a jediná poloha na zemi v předklonu, po pul h to přešlo, sla jsem druhy den k obvodní a ze to mohl byt skripnuty nerv, roztajujici se zebra..dnes mi to i řekla sestřička na gynde, ze se mi mohl rozestupovat sval..tak jsem byla rada, bylo to dost strašidelný, myslela jsem ze mám snad infarkt, či co,.. :nevim: jsem 22+6.. Řekla mi ze důvod jed do nemocnice, kdyby to nepřestalo, nebo mi to vystrelovalo po čelem hrudniku-infarkt, nebo prava strana-zlucnik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
25.2.14 00:40

Urcite jed k doktorovi, sla bych asi na gyndu, kdyztak te odeslou jinam. Jinak pichani u zeber, pripadne spojene s bolesti hlavy a hlavne vysokym tlakem muze v tehotenstvi znamenat preeklampsii, coz je dost vazny stav, ktery ohrozuje dite i tebe, proto se na to dr. ptaji. Kolem me zacali uplne litat, kdyz me pichalo pod zebry, nesmela jsem ani vstat na zachod, dokud nebyly vysledky krevnich testu, ktere preeklampsii vyloucily. Nerikam, ze ji mas, ale urcite to nepodcenuj a jed k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí