Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky mám dotaz, jsem 10+3 a asi 4 dny už mám suchý kašel, ale dost dráždivý… beru sirup, ale zatím nic… no ale problém je v tom, že mě najednou začala bolet děloha při každém kroku i u toho kašle, myslíte, že to může být z nachlazení? na gyndu bych šla, ale je u nás jen 1× týdně v úterý a zrovna má i dovo :/
Jsi tehulka, tak sup na pohotovost..bolest neni uplne v normalu a cim to je to ti rekne dr, jestli nachlazenim ci necim jinym, kord pokud jsi prvni trimestr. ![]()
To sis třeba jen namohla sval… po císaři jak mi to tam přerušili bylo za trest zakašlat ![]()
@shina mi bolí každé zachrchlání, obzvlášť na začátku tomu tak bylo.. prostě je to protivný pohyb. ![]()
Já sem po prvním porodu 7 měsíců a než sem podruhé otěhotněla tak mi mudr řekla, že mám pokleslou dělohu…
@martina.se a asi nejsi nemocná? to máš jen u běžného zakašlání? a tak možná je to fakt tím nachlazením…
@shina píše:
@martina.se a asi nejsi nemocná? to máš jen u běžného zakašlání? a tak možná je to fakt tím nachlazením…
já prochrablala prvních 10 týdnů. Teď mi to pořád nedělá dobře při kýchání a spol. Prostě tyhle blbé pohyby, jak zakašlu nebo kýchnu, tak je to nepříjmené, někdy dost bolestivé. Ale mimčo je v cajku ![]()
@Babišovka Tvoje názory jsou v pohodě, ale nechceš si změnit tu profilovku?
Neuvěřitelně mě se*e
![]()
@Babišovka píše:
@Terina89![]()
já chcu ať mě mají rádi admini, nechci zase ban…
![]()
Tak to je potom jináá
Tak to jdu taky do Babiše ![]()