Bodavé bolesti břícha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
19.12.17 14:46

@Anyys Jo, to roztahování dělohy mě také napadlo, ale zase bobkovi domlouvám, že když je teď velký asi jako borůvka, tak tam ještě zas tolik místa nepotřebuje, ne? :) že by to třídenní roztahování už mohlo na čas stačit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
19.12.17 15:21

@Gwendík buď ráda že roste ;) nechci strašit, u me to trvalo cca 2 týdny pak asi 2 týdny pauza a pak uz to bylo snesitelnejsi. Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
19.12.17 19:50

@Anyys No jo, kdyby clověk věděl, že je to opravdu jenom tím přizpůsobováním dělohy, tak by se ty bolesti hned snášely jinak. :mrgreen: Takhle se člověk pořád strachuje a hlavou se honí různé scénáře…musím se dát do klidu.
Koupila jsem si Magnezii a trochu jí popíjim, prý to může pomoct na to napětí dělohy, tak uvidíme.
Děkuji za držení palců :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.12.17 21:33

Zdravím děvčata.
Udelala jsem si test a pozitivní.
Ale delaji mi starosti to občasné píchají na pravé straně v pod bříšku jak je slepak, ale ten to není. Taky ste tohle meli??? Predem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
19.12.17 21:52

@Alikkk Gratuluji :palec:
V období kdy měla přijít menstruace a já měla // - tak jsem měla něco podobného jako teď, jakoby napjatá děloha a při zapojení břišního lisu ( kašel, kýchnutí, když jsem šla na velkou…) mě bodlo v podbřišku. A kromě toho mě zlobil vaječník - několikrát denně mě v něm ostře bodalo ( mám jen jeden ). Tohle trvalo asi 3 dny. Pak asi týden bolesti jako při menzes, pak 14 dní vůbec nic no a teď píchání v děloze kvůli kterému jsem obnovila toto téma. Je to na hlavu :zed: :?
U tebe to bude pravděpodobně také kvůli těhu - hormony podrážděný vaječník, děloha,… prostě zblázněný podvozek :mrgreen:
Opravdu silné bolesti mohou být u mimoděložního těhu, to bys pak musela šupajdit na pohotovost…ale u tebe to bude dobré, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
20.12.17 02:10

Při každém těhotenství jsem měla bodavé bolesti v podstatě od 3tt asi do 6tt - bodalo to vždycky na stejném místě, někdy docela dost. Nebylo to při pohybu (např. zvedání), ale spíš v klidu. U mě to bylo nejdřív uhnizďování vajíčka (holt jak se zavrtává do dělohy, tak to někdo vnímá víc) a později jsem to přisuovala změnám v děloze, prostě ta zavrtaná věc se tam nějak vyvíjí, tvoří se placenta - proto pořád na stejném místě.

Vazy mě pobolívaly spíš později, byla to trochu tupější bolest, spíš řezavá než bodavá a bylo to víc na stranách.

Vždycky jsem se kvůli těm bolestem bála, jestli to je mimoděložní, ale všechno bylo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.12.17 08:51

Dekuji holky ;)
Ja si jen rikam proc některé to tenstvi mají v klidu a oni cem neví…A nektere zad citi úplně vse :think:
Zatim velke bolesti nemam.Ale je to nepříjemné a člověk se bojí. Snad to bude dobrý. Přinejhorším dojdu k doktorovy kdyby se to zhoršovalo. Hezky den ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
20.12.17 12:38

@Alikkk Ano, moje mladší sestra porodila teď v říjnu, tudíž je pro mě nejbližší osoba na dotazy, ale už se jí asi ptát nebudu. :think: Př. Špinila nebo krvácela jsi někdy? Udivené " Ne". Bolel tě podbřišek, bodalo tě v něm? Ještě udivenější " Ne". Bylo ti špatně? " Ne " Má to cenu se takové maminy na něco ptát? Se nic nedozvíte! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
20.12.17 12:44

Jinak, mě se to teď konečně po 3 dnech zlepšilo a v bříšku je celkem klid. Nevím, jestli to samo nebo pomohlo popíjení Magnesie, které tu na emiminu někdo doporučoval, ale je to rozhodně lepší než minulé dny :dance: ( musím zaťukat )
UF, snad to nám všem dopadne dobře. Do další prohlídky tááák daleko. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.20 07:45

Dobré ráno. Jsem nejspíš 4+4 a od včera mě píchá jen na pravé straně. Je to normální? Jsme na dovolené po ČR, tak se mi nikam moc tady nechce, v úterý se vracíme. Není to nic, co by se nedalo vydržet, jen je to jen jakoby na pravé straně.

• Citovat
  • Upravit
3871
22.8.20 08:28

To je v pořádku. Uzivej dovču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.20 09:15

Díky. Google na mě vyrukoval z mimoděložním, tak se bojím

• Citovat