Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Milé maminky, nevíte náhodou některá, kde by se dala sehnat bodýčka nebo trička s vyšitými nápisy typu „Jsem tatínkův mazel“, „Zlobím jen trošku“ apod.? Mohl by to být príma vánoční dárek nejen pro malou … ![]()
Děkuji Timeaa
Ahojky vím ,že nápisy dělají na bryndáky v www.laveta.cz myslím ,že po domluvě by to udělali i na oblečení.
ahojky
pokud jsi z Brna tak právě probíhají slavnosti vína a stánkaři na nám. Svobody tyhle body mají - např. Jsem malej ale šikovnej, tatínkův mazel…
Pokud z Brna nejsi tak bohužel nevím:(
Tak ať seženeš:)
Jejda! To je dobrej tip!!! ![]()
Nevíte, jestli tam stánky ještě jsou a jestli tam budou i koncem týdne? Nějak matně si vzpomínám, že od podzimu už stánkaři zůstávali až do Vánoc.................?
Díky za odpověď,
Bubu
tričká majú aj v C&A s nápismi " I love /tam je srdiečko/ DAD" alebo „I srdiečko MUM“ ;o)))
dúfam, že je to zrozumitelne napísané ;o)
Anička má JSEM TATÍNKOVO KUŘÁTKO. Dárek od tchýně. Moc roztomilý. Myslím že v Brně na svoboďáku pořízené.
Bibina
Ja tyhle bodycka a tricka videla v lete na pouti a uprimne receno kvalitou se mi moc nezdaly, i kdyz napad je to dobry.
Me prijdou uplne nejkvalitnejsi body a tricka od Prince Oliver. Jsou tam taky pekne obrazky a napisy, bohuzel ne tak pekne ceske…
Ahoj Martino,
vysivas i na tricka nebo bodycka?
Ty na Svobodaku jsem videla, napad dobry, ale kvalita oblecku mi nepripadala nic moc…
Lucka+Klarka
Díky všem za reakce.
Na Svoboďák jsem se dostala, nápisy super, ale fakt za 170,– Kč mně ten „podklad“ připadal dost obyč.
Ještě zkusím brněnské Ca A …
Pa Timeaa+Áda
Koukni na www.laveta.cz . Včera mi došel jejich katalog, zrovna tam takový vyšívaný nápisy nabízejí.
Ak máš niekoho v UK, kto by Ti to doniesol, tak veľmi výhodnú ponuku bodyniek s nápismi I love Mummy.. I love Daddy.. nájdeš tu:
http://www.additionsdirect.co.uk/…/product.asp?…
Rozeta
Díky, kabátek z Lavety se jménem taky nemusí být špatný.
Rozeto, v UK mám kamarádku, ale jaksi jsem podle toho odkazu nepochopila kde a jak seženu ty bodýčka „I love Daddy…“ To vypadá jako zásilkový prodej, ne?
Thx, Timeaa
Ty bodýčka v Anglii jsou krásná, ale ta cena se mi zdá jaksi vysoká…9 liber - pokud jsem tedy dobře koukala. ![]()
Timeaa - tie bodynká sú zo zásielkokvého katalógu Additions Direct, kamoška to pravdepodobne bude poznať, je to jeden z najväčších zásielkových obchodov v UK. Predtým to spadalo pod Argos (to bude pravdepodobne pre ňu ešte známejšie), neskôr túto odevnú divíziu predali a volá sa takto. Stránku majú www.additionsdirect.co.uk
Desty - tá cena je za 7 KUSOVÉ BALENIE!!! - teda ak zoberiem aj ten najhorší kurz - valuty predaj - tak kus vychádza na max. 57 CZK!!!! Podľa mňa je to super cena. Pravda je, že ešte sa to celé predraží o expedičné poplatky, to je tuším 3,5 GBP (niečo ako v Quelle poštovné a balné). Ale aj tak to podľa mňa cenovo vychádza super.
Rozeta
Timeaa - tie bodynká som našla aj na www.choiceforyou.co.uk za 10 GBP a vraj doručenie je zdarma. Ale s nimi nemám skúsenosť.