Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojk holky,
máte někdo zkušenost s Bohemilk sušeným mlékem? Dnes jsem ho koupila dceři (2 roky a 2 měsíce). Chtěl bych ji to dát občas místo UM. Ted jsem ji občas dala Bio vanilkové ovesné mléko. Budu ráda za Vaše zkušenosti s tímto mlékem. Děkuji za odpověďi.
PS: nevyžádané rady jak a čím mám krmit svoji dceru nepotřebuji. Děkuji za pochopení ![]()
Normální plnotučné čerstvé mléko je pro dvouletku daleko lepší a jako bonus ho mají v klasických chlaďácích v každém běžném obchodě v různých cenových variantách a značkách výrobců mléka až po bio varianty nebo mléko ve skle…
Ja ve dvou letech davala Nestlé Junior 2+, ale deti už chtely v tomto veku to co my, tak jsme postupne přešly na čerstvé a Nestlé jsem brala jen na cesty
Vzdyt tim vyrobis normalni mleko, pokud nemas dlouhou dobu pristup k lednici tak ok, ale jinak nevim, v cem by to melo nejakou pridanou hodnotu vuci beznemu mleku ![]()
Jinak mleko je v poho, ja uz v tomhle veku nepouzivala nic jineho nez bezne mleko, UM nikdy, kojila jsem prvniho do roku a trictvrte a druheho do 13m a pak uz mely normos mleko.
První dcera byla kojená přes 2roky a od roka a půl chodila k lednici a chtěla normální mléko…druhá je kojena a v 8,5měsících jí i bílý jogurt…sušené mléko je tak do kafe na piknik ![]()
Jako asi ok, ale lepší bude klasické kravské mléko.
Dceři ho od 2 let už dávám místo UM.
Já dávala dceři do asi 3,5 let UM… zase v tom byli vitamíny. Ale už asi od dvou ho střídala i s obyčejným mlékem… proč sušené??? K čemu to je dobré?