Psychiatrická nemocnice Bohnice oddělení 23

27
27.4.25 12:23

Bohnice odeleni 23

Ahoj mám dotaz jak to chodí na oddělení 23 v Bohnicích partner se opil a řekl policii něco ve smyslu ze chce zabot politika ze už toho je na něj moc mluvil z něj tehdy alkohol on jinak se chová hezky slušně ale co ho tam dovezli jsem s ním mluvila a zdálo se mi ze ho ihned nadopovaly léky a není sám sebou chci se zeptat jak to tam chodí dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
27.4.25 12:57

Chová se hezky, ale odvezla ho policie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.4.25 13:01

@pikola ano protože ji sam volal sam policajt mi řekl ze není agresivní nic pokud neodpovidam na příspěvek tak komentář úplně zbytečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
27.4.25 13:06

Zakladatelko jakého politika :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17342
27.4.25 13:08
@ibka28 píše: Více

Ale to byla odpověď na příspěvek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17342
27.4.25 13:08

Ale to byla odpověď na příspěvek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
27.4.25 13:09
@Apolena05 píše: Více

no to je důležité vědět, třeba ho ještě podpoříme - toho přítele zakladatelky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
27.4.25 13:10

Tak on je tam dobrovolně, pokud neni nebezpečný, evidentně nějaké psychycké problemy má a potřebuje se léčit :nevim: a dostal léky na uklidnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
27.4.25 14:21

Ahoj, na pavilonu 23 jsem byla vloni. Je to příjmové uzavřené oddělení. Většinou na začátku léčby dávají kapičky Rivotril, nebo diazepam. Pokud na to není zvyklý, tak ho to může hodně tlumit. Jinak primář i lékaři mi tam přišli fajn. Já jsem shodou okolností teď taky v Bohnicích, ale na jiném pavilonu. Držím palce, ať ho brzy pustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27681
27.4.25 14:59

@Lollitka ahojky doufám, že už je líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.25 16:00

Jaké (kde) psychiatrické oddělení pro děti je nejlepší / nejhorší? Prosím anonym.

• Citovat
  • Upravit
27
27.4.25 16:49

@pikola ano dobrovolně jde o to ze řekne v opilosti věci co si lidi co ho neznají vyloží jinak ano řekl ze by nejraději toho a toho politika zabil což by neudělal neboť nemá takovou povahu. Problém ma ten ze se teď toho moc v práci sesipalo plus se budeme stěhovat neboť majitelka být prodává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
27.4.25 16:56

a to sám na sebe zavolal policii? Proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.4.25 17:10

@vokishka protože byl opilý a chtěl v tu dobu aby ho odvezli tam nebo do nemocnice nebyl na tom dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.25 17:12
@Anonymní píše: Více

Pro děti maji 28 a pak tuším 27 patro ( tam jsou adolescenti ). Víc v PN Bohnice dětského nemají co vím. Jako fakt dětské má Thomayerova nemocnice.
Jinak záleží co konkrétně u dětí řešíš a věk. Na PPP je údajně fajn VFN, ale tam záleží na věku. Nic dobrého jsem neslyšela na Motol, prý se zaměřuji spíš na PPP. Na úzkosti, atd… má fajn v DBT teď mam okno. Dobrý je údajně i Písek a Ostrava. Nic moc naopak prý Louny a neslyšela jsem nic moc na Plzeň ( ale tam nevím podrobnosti ).
Ono taky záleží jak dlouho jste ochotni čekat. Všude jsou pořadníky. My na Bohnice čekali i měsíce v pořadníku, protože blbé roční období.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová