Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
nedokážu to vyhledat..
kdybych chtěla jít k obvodnímu tak tam je vždy taková fronta až ven..manžel chodí do práce a ja tam s dcerou čekat nemůžu celý den.. mamka by mi ji pohídala tak hodinku, ale ne celé dopoledne…
736643823 Střelniční 19, Český Těšín, psychiat. a psychol. ambulance
sama s tím nehneš, určitě někam běž
Jestli jsi rozhodnutá opravdu, bude ti stát za to zvednout telefon a s obvoďákem se domluvit na konkrétní čas, aby babička mohla pohlídat. Nebo si chlap jeden den vezme volno, pokud to jen trochu jde- jde přeci o zdraví jeho ženy.
Já jsem se sebrala a šla jsem na blind k psychologovi a hned mě vzal
a k psychiatrovi mě objednával psycholog, k obvodnímu jsem vůbec nešla.
Držím palce ![]()
Prosím anonymně
@Anonymní píše:žádné stránky Ti nepomůžou - ale zkus Anabell.cz
Ahoj všem, prosím o radu,Trpím bulimii, která se mi bohužel po porodu vrátila..:( jsem už uplně vyřízená chci s tím něco dělat, ale jelikož bydlíme v malém městě - Český Těšín a nemám auto a mám malé dítě. Nemohu se moc nikam dostat. Prosím poraďte mi nějaké stránky kde bych si mohla vyhledat nějakého odborníka?
Ideálně bez čekací doby, bojím se, že pak už nebudu mít odvahu. Díky moc
Ahoj všem, prosím o radu,
Trpím bulimii, která se mi bohužel po porodu vrátila..:( jsem už uplně vyřízená chci s tím něco dělat, ale jelikož bydlíme v malém městě - Český Těšín a nemám auto a mám malé dítě. Nemohu se moc nikam dostat. Prosím poraďte mi nějaké stránky kde bych si mohla vyhledat nějakého odborníka?
Ideálně bez čekací doby, bojím se, že pak už nebudu mít odvahu. Díky moc