Boj s dudlíkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
10.6.12 23:24

Pardon prehlidla jsem 4 mesice. Jedna otazka jeste, jsi si jista, ze hladova nemuze byt? Kojis nebo lahev?

Tak mezi 3-6 mesicem by ti mela spinkat 3× pres den. Celkovej cas 3.5hodiny (doporuceny cas - 1. v 9rano hodinku, potom ve 12 dve hodky, pak v 4:30 pul hodky)a celkovy cas spanku by mel byt okolo 14-15hodin.

Mas stejny ritual jaky delas pred kazdym spanim? (napr. ja vzdycky zatahuju rolety, rikam mnohokrat ted jdeme spinkat, sleepy time, spinkame…pak ji chvilku drzim v naruci a kdyz ji zacne padat hlava dam ji dam do postylky a znova rikam haji, spinkame…obcas chce abych ji drzela za ruku)

Pak od 4 mesice muzes zkusit metodu controlled crying, ale ta je s placem. Muzu napsat vic pokdu mas zajem o tuhle nebo si neco najdi na netu. Bez place je metoda pick up/put down, ale nez zacnes s cimkoliv je dulezity vedet v cem je ta pricina proc place?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.6.12 10:28

Ahoj Lils. Rytuál pořád nacházím, tak aby malé vyhovoval. Poslední tři dny mezi sedmou a osmou hod. jí dám najíst, pak jdeme do ložnice, dám ji do postýlky a mazlím se s ní, snažím se ji trochu rozptýlit, aby se smála a ona se uklidní a usne, ale včera to nezabralo, taky plakala. Ještě podotknu, že mám jednu stranu postýlky oddělanou a tou stranou naraženou k mojí posteli. V kočárku je to jistota, ale když se probere, tak musím jezdit, takže dle mého názoru to bude asi to ježdění. Snažím se, jak jsi psala, aby spinkala lépe i přes den, bez pláče, aby se nebála usínat, přijde mi že se bojí usínat nebo jí to nejde!?!?!?! No každopádně, teď usne někdy přes den bez pláče a pak zase s pláčem, zatím ještě nevím čím to je.Přes den spí: v 9 někdy v 10 tak max. 2hodinky, pak ve 12 taky max. 2 hodinky, potom kolem 4 tak hodinku, a večer jak kdy, snaha je jít spinkat po sedmé, ale někdy pláče tak, že usne až v půl deváte :( No a celé to spaní je takové divné, vypadne jí dudlík a budí se, mrčí atd. i přes den, tak jí ho dávám zpátky. Tak co mám ještě zkusít? Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.6.12 10:29

jo a malé dávám umělé mlíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie