Bojím se bude dál

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.5.22 10:34

Bojím se bude dál

Bojím se co bude dál, začínají na mě padat divne stavy…máme 2 děti skoro 3 roky a miminko, máme rd na hypotéku…hrozne zdražení energii, potravin, pohonných hmot…manžel děla ve stavebnictví, zatím se nás krize nedotkla, ale může dotknout…špatně spím, mám strach co bude dál, co když naši zemi Rusko odpojí od plynu…měla bych se radost z děti, ze života…místo toho je mi zle, jsem podrazdena a nedokážu se pořádně uklidnit kdyztak na chvíli a zase to vrací…jak to řešíte vy? Máte strach? Vidím to moc cerne?…prosím anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3680
26.5.22 10:36

Nebojím. Jsem takový typ, co problémy řeší až nastanou, nemaluje čerty na zeď, ale spíš vše vidí pozitivně. Ono to nějak vždycky dopadne a nemá smysl se s tím dopředu stresovat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
26.5.22 10:41

Mě pomáhá nepouštět si zprávy a mám klid. Stresovat se něčím, co nemůžeš ovlivnit, nemá cenu. Užívej si děti a neřeš, co by bylo, kdyby :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.22 10:42
@Fee-bee píše:
Nebojím. Jsem takový typ, co problémy řeší až nastanou, nemaluje čerty na zeď, ale spíš vše vidí pozitivně. Ono to nějak vždycky dopadne a nemá smysl se s tím dopředu stresovat. :hug:

Díky, tohle jsem si potřebovala přečíst…vždy mě to trošku pomůže…občas přijde někdo a začne hrozně panikar dělá to můj táta, začne jak je vse drahé jak tohle a tohle…a mě je akorát hůř. Přijde mi ti říkat ale sám žije sám, nemá dluhy, hypotéku, nezivi 2 děti…co máme říkat my…

• Citovat
  • Upravit
3680
26.5.22 10:47
@Anonymní píše:
Díky, tohle jsem si potřebovala přečíst…vždy mě to trošku pomůže…občas přijde někdo a začne hrozně panikar dělá to můj táta, začne jak je vse drahé jak tohle a tohle…a mě je akorát hůř. Přijde mi ti říkat ale sám žije sám, nemá dluhy, hypotéku, nezivi 2 děti…co máme říkat my…

Chápu. :,( Já se takové škarohlídy snažím od sebe co nejvíce eliminovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
26.5.22 10:47

Já myslím že to tak má dost lidí. Já se to teda snažím neresit, protože většinu těch věcí stejně neovlivnim a až to pride, tak se to bude řešit za pochodu. Nebojím se, že bysme umřeli hlady nebo někde umrzli :D vypnout zprávy a raději se jít projit ven s dětmi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.5.22 10:48

Me teda nestve Rusko, ale nase vlada a EU, ktera za tyhle pruse*y primarne muze.
A nechapu lidi, co je voli jen kvuli tomu, ze maji plnou pusu demokracie, a nejsou schopni se podivat, jak ktera strana hlasuje v konkretnich vecech.

Co delat - pripravit se. Akorat uz neni moc cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.22 10:49

Myslíte, že zase bude líp? Myslíte, že relane opravdu ten Putin ten plyn vypne? Myslíte, že tu nastane opravdu velká chudoba? Nebo se tím nějak propluje a bude to zase trochu lepší než teď? Můj chlap se semnou odmítá o tom bavit…já bych asi chtěla slyšet i názory jiných…

• Citovat
  • Upravit
53190
26.5.22 10:53

Já se tím snažím moc netrápit, problémy, které nemohu ovlivnit dopředu, řeším za pochodu. Můj děda vždycky říká, ještě nikdy nebylo, aby nijak nebylo ;) Prostě až budeme muset utáhnout opasky, utáhneme. Jelikož jsme z přechozích desetiletí „namlsaní“, bude kde ubírat. To zvládnem - všichni alespoň trochu zodpovědní lidé to zvládnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.22 10:54
@Lucie_Sx píše:
Me teda nestve Rusko, ale nase vlada a EU, ktera za tyhle pruse*y primarne muze.
A nechapu lidi, co je voli jen kvuli tomu, ze maji plnou pusu demokracie, a nejsou schopni se podivat, jak ktera strana hlasuje v konkretnich vecech.Co delat - pripravit se. Akorat uz neni moc cas.

Taky mě štve vláda, jsou ji životy lidi v cr úplně jedno…nedela nic pro své lidi…celá moje rodina volila ODS, já kvůli úrazu volit nebyla…je mi ze všeho uzko…hrozně si preju aby se aspoň Rusko stáhlo z Ukrajiny…aby se situace trošku uklidnila…ale jak tohle dopadne? Jak to vůbec dopadnout může?😒

• Citovat
  • Upravit
33018
26.5.22 10:54
@Anonymní píše:
Myslíte, že zase bude líp? Myslíte, že relane opravdu ten Putin ten plyn vypne? Myslíte, že tu nastane opravdu velká chudoba? Nebo se tím nějak propluje a bude to zase trochu lepší než teď? Můj chlap se semnou odmítá o tom bavit…já bych asi chtěla slyšet i názory jiných…

Najdi si nějakou paycholožku a prober svoje úzkosti s ní. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.5.22 10:57
@Anonymní píše:
Taky mě štve vláda, jsou ji životy lidi v cr úplně jedno…nedela nic pro své lidi…celá moje rodina volila ODS, já kvůli úrazu volit nebyla…je mi ze všeho uzko…hrozně si preju aby se aspoň Rusko stáhlo z Ukrajiny…aby se situace trošku uklidnila…ale jak tohle dopadne? Jak to vůbec dopadnout může?😒

Nechci, aby se to tu zvrhlo v politickou diskuzi, ale kterou vládu bys volila a myslíš, že by nám teď díky ní bylo lépe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.5.22 11:01
@unuděná píše:
Nechci, aby se to tu zvrhlo v politickou diskuzi, ale kterou vládu bys volila a myslíš, že by nám teď díky ní bylo lépe?

Tak treba Orban uzavrel kontrakt na plyn na x let dopredu :nevim:.
Bereme ropu od Saudu, z Kataru, kdovi odkud, tam je to jeden diktator vedle druheho, bereme vse z Ciny, to taky neni vzor demokracie, kamaradime se s puvodcem dvou svetovych valek, s agresorem v Iraku a Afghanistanu, a Rusko najednou vadi…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
26.5.22 11:03

@Lucie_Sx Tak zrona Orbánem bych se tu moc neoháněla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5373
26.5.22 11:03
@Anonymní píše:

Bude normálně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný