Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte,
Mam ucet na Vinted uz asi rok… Potom bol preneseny na novu platformu.
Predvcerom mi piplo info od Zasielkovne, ale len do Appky, n3mam ani email ani SMS, ze mi Vinted posiela 3 zasielky a posiela ich na vydajne miesto, ktore casto vyuzivam.
Ich technicka podpora sa ma pytala, ci si nie som vedoma nakupov… Jasne, ze ne a chce odomna mail a telefon.. Co sa mi tiezbuplne nepaci, nakolko ma notifikuje Appka a tieto udaje nepotrebuje.
Nemate aj Vy zahadne baliky od Vintedu?
Udaje som samozrejme prefarbila a asi sa pojdem optat na pobocku co to je a nech to ked tak poslu spat ![]()
@Magic Unicorn Tak pokud to není na dobírku, tak převzetím nic neriskuješ. Ale můžeš kontaktovat zákaznický servis Vinted s tím, že nic neočekáváš a zeptat se, od koho to je. U nich se generují štítky pro dopravu, měli by to umět dohledat. Na pobočce těžko budou vědět, co to je, leda že by měli křišťálovou kouli.
A je to opravdu od nich? Spíš bych to tipovala na nějaký podvod z falešné stránky. To ti přišel email, ne?
@Hoa Mai zakaznicky servis sa ma prave pytal, ci som u niekoho nenakupovala a pisala som, ze ne. A chcu moj mail a telegon, co hadam nejaky support vie, kedze to tam mam overene.
@pikola praveze mi to doslo len do Aplikacir od Zasilkovny. Nrmam ani mail ani SMSku k tomu ![]()
@Cenarius ako zvedava som ale tiez nemam zaujrm sa s tym potom crcat, ked to budu chciet spat ako omyl ![]()