Bojím se doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
24.8.21 23:57
@Anonymní píše:
@jannina1 jo docela ano, asi 8 pater (teda 5 obytných) ale tak 8 domů. Garáže jsou na 3 patra třeba. Anonymita je i díky slavnému airbnb…jeden čas tu byli vedle mě obden jiní lidi

Tak to je blbý, jak je to v domě jako na hotelu a lidi se neznají, tak to je na nic. Naštěstí airbnb teď moc nefunguje, takže v tomto je klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27897
24.8.21 23:57
@jannina1 píše:
Takhle vysoko? A jak se tam dostali? My tedy v mame v kolarne v prizemi kola a zatim nic, tuk, tuk…

Brat býval na najvyššom poschodí a začalo im miznúť prádlo z balkóna. Na chodbe mali vstup na strechu a raz tam stretli cigánku s rybárskou udicou, došlo im ako prádlo mizne :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39652
25.8.21 00:05
@Anonymní píše:
já to viděla, děsný. To je právě nejhorší, kdyby mě někdo vykradl a já tu nebyla tak ještě ok, stejně nemají co vzít, bát se pak budu dost, ale být doma? 8o Nedejbože aby se jim to povedlo a já se probudila? :? :roll:

No se Ti nedivím po tom zážitku z dětství…
Nějak jsem si vzpomněla na film s M. Gibsonem, kde dával zevnitř na kliku obráceně flašku od piva, tak to zkus, snad Ti to může aspoň trochu pomoct být klidnější, že by to případně vetřelce odradilo. :nevim:
Jen teď nevím, jestli a kdy se má vrátit přítel, tak ať se nelekneš, až dorazí on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
25.8.21 08:54

@Netopirek tohle se u nás děje kazdy rok na vánoce. Vykradaji balkony a kradou cukrovi a je jim jedno jake je to patro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová