Bojím se mluvit s lidmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj,
měla jsi to i v dětství, nebo to máš až v dospělosti.
U lidí, se kterými máš bližší vztah komunikační bariéru nemáš?
A máš nějaký důvod si myslet, že si ostatní mysleli, že říkáš hlouposti, nebo je to jen tvůj dojem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mám strach mluvit s lidmi. Bojím se, že řeknu hloupost, nebo něco z cesty, nebo to druhé nebude zajímatuž se mi to párkrát stalo
teď kvůli toho nejdu ani na třídní sraz
a ještě když tam bude nekdo, kdo se semnou baví jako kdyby byl něco víc
brrr. Moc proto nemluvím
Mám to taky tak, sice ne v takové míře jako ty ale jo. U lidí jaké znám dobře nebo s mou rodinou, je to ok, řekla bych, že mluvím až moc
, ale třeba s rodinou od manžela mám problém, přesně jak říkáš
. Radu teda nemám ale možná ti pomůže, že v tom nejsi sama ![]()
- Citovat
- Upravit
Mám to taky tak. Důležité je se bavit s blízkými.
Si kvůli tomu nešťastná?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mám strach mluvit s lidmi. Bojím se, že řeknu hloupost, nebo něco z cesty, nebo to druhé nebude zajímatuž se mi to párkrát stalo
brrr. Moc proto nemluvím
Takový problém má hodně lidí …no také mě rozčiluje když se někdo chová nadřazene
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na třídní sraz se vykašli, tam se beztak všichni tváří lepší - úspěšnější než ve skutečnosti jsou. Proto nemám třídní srazy ráda a nejezdím tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to tak mam, a hlavně mám problém komunikovat po telefonu. S lidmi, ke kterým jsem si našla cestu, s těmi mluvil v pohode a hodně, ale s neznamymi mám problém, mám pocit, že je obtěžuji, říkám blbosti, že jsou něco víc než já
radu nemám. Zatím pokaždé, když něco zařizuju, si musím opakovat, že jsme jenom lidi, všichni stejní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám strach mluvit s lidmi. Bojím se, že řeknu hloupost, nebo něco z cesty, nebo to druhé nebude zajímat
už se mi to párkrát stalo
brrr. Moc proto nemluvím