Bojím se mluvit s lidmi

Jennifer99
8.2.19 10:30

Bojím se mluvit s lidmi

Mám strach mluvit s lidmi. Bojím se, že řeknu hloupost, nebo něco z cesty, nebo to druhé nebude zajímat :pocitac: už se mi to párkrát stalo :) teď kvůli toho nejdu ani na třídní sraz :nevim: a ještě když tam bude nekdo, kdo se semnou baví jako kdyby byl něco víc :pocitac: brrr. Moc proto nemluvím :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10244
8.2.19 10:34

Ahoj,
měla jsi to i v dětství, nebo to máš až v dospělosti.
U lidí, se kterými máš bližší vztah komunikační bariéru nemáš?
A máš nějaký důvod si myslet, že si ostatní mysleli, že říkáš hlouposti, nebo je to jen tvůj dojem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.19 10:41
@Anonymní píše:
Mám strach mluvit s lidmi. Bojím se, že řeknu hloupost, nebo něco z cesty, nebo to druhé nebude zajímat :pocitac: už se mi to párkrát stalo :) teď kvůli toho nejdu ani na třídní sraz :nevim: a ještě když tam bude nekdo, kdo se semnou baví jako kdyby byl něco víc :pocitac: brrr. Moc proto nemluvím :(

Mám to taky tak, sice ne v takové míře jako ty ale jo. U lidí jaké znám dobře nebo s mou rodinou, je to ok, řekla bych, že mluvím až moc :lol: , ale třeba s rodinou od manžela mám problém, přesně jak říkáš :D . Radu teda nemám ale možná ti pomůže, že v tom nejsi sama :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8.2.19 10:43

Mám to taky tak. Důležité je se bavit s blízkými.
Si kvůli tomu nešťastná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
8.2.19 10:45
@Anonymní píše:
Mám strach mluvit s lidmi. Bojím se, že řeknu hloupost, nebo něco z cesty, nebo to druhé nebude zajímat :pocitac: už se mi to párkrát stalo :) teď kvůli toho nejdu ani na třídní sraz :nevim: a ještě když tam bude nekdo, kdo se semnou baví jako kdyby byl něco víc :pocitac: brrr. Moc proto nemluvím :(

Takový problém má hodně lidí …no také mě rozčiluje když se někdo chová nadřazene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
8.2.19 10:51

Na třídní sraz se vykašli, tam se beztak všichni tváří lepší - úspěšnější než ve skutečnosti jsou. Proto nemám třídní srazy ráda a nejezdím tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
8.2.19 10:55

Taky to tak mam, a hlavně mám problém komunikovat po telefonu. S lidmi, ke kterým jsem si našla cestu, s těmi mluvil v pohode a hodně, ale s neznamymi mám problém, mám pocit, že je obtěžuji, říkám blbosti, že jsou něco víc než já :nevim: radu nemám. Zatím pokaždé, když něco zařizuju, si musím opakovat, že jsme jenom lidi, všichni stejní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat