Pracovník do výrobny lahůdek - zkušenosti s pozici
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Kralikcek Hledám HPP, jsem na UP a brigádu můžu mít do určitého platů. Po odečtení jen za dojíždění by se mi to nevypadalo. Nic by mi nezbylo a ještě bych byla v mínusu
![]()
- Citovat
- Upravit
Chapu,ale zkusit mesic brigadu, uvidis,uvidi i oni,muzes zustat na pracaku a bez stresu bud hledat dal,nebo jit po mesici na HPP ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lahůdek zlato
. A ja to delala. Vydrzela jsem tam jeden necely den. Bylo to u firmy Delica. Je to tedy 17 let zpatky a plat tam byl 5000
. Ale hned prvni den po me chteli 12ti hodinovou smenu a prace desna. Porad v zime. Musi tam byt chladno. Zacinala jsem na salatech. A pry kdyz budu sikovna vypracuji se na chlebicky
. Tak jsem jim rekla at si to delaji sami. A to jsem dříč a prace se nebojim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuju v lahůdkách už 10 let Jsme vyroba s obchodem a děláme sami pro sebe.
Denně čerstvé pomazánky,chlebíčky prodej i objednávky..Obložené mísy.A většinou kolegyně vše stíhá ještě před koncem pracovní doby.Ale jsme opravdu celkem malá provozovna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kralikcek Nerozumime si asi. Nemůžu jít při UP na brigádu, ani bez UP. Tam. Finančně by mi nic nezbylo. Místo je 80 km vzdáleno, 100 Kč denně jen za dopravu. Proto chci hned zkazit HPP se zkušební dobou. Jiná možnost není.
- Citovat
- Upravit
@Dana26 Toto je právě také menší firma. Ale nevím vážně co očekávat. Sice je to za 16 čistého, 100 Kč denně projedu + jídlo případně nějaké, pokud nemají zaměstnaneckou stravu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Kralikcek Nerozumime si asi. Nemůžu jít při UP na brigádu, ani bez UP. Tam. Finančně by mi nic nezbylo. Místo je 80 km vzdáleno, 100 Kč denně jen za dopravu. Proto chci hned zkazit HPP se zkušební dobou. Jiná možnost není.
Ta brigada je i na omezeny pocet dnu,hodin…nevim,jak se te brigade pri UP rika.ale je to nejaka forma Dohody o provedeni cinnosti…
Zkusis,uvidis,bude vyhovovat,pujdes na HPP…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
proč to komplikovat brigádou? @Kralikcek Od toho je -kušební doba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kralikcek Ano, a snažím se ti vysvětlit, že brigáda s nebo bez UP se mi vzhledem k dojíždění nevyplatí.
Od toho je hpp a zkušební doba na zkoušku. Brigády jsou spíš pro lidi, kteří mají hpp a shání ještě něco k. Nebo maminky na mateřské, či důchodce/studenty.
- Citovat
- Upravit
@matkabagristy píše:
proč to komplikovat brigádou? @Kralikcek Od toho je -kušební doba
@Anonymní píše:
@Kralikcek Ano, a snažím se ti vysvětlit, že brigáda s nebo bez UP se mi vzhledem k dojíždění nevyplatí.Od toho je hpp a zkušební doba na zkoušku. Brigády jsou spíš pro lidi, kteří mají hpp a shání ještě něco k. Nebo maminky na mateřské, či důchodce/studenty.
Ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den. Holky a možná i kluci, máte někdo zkušenost s touto pozici? Co je náplní? Co očekávat? S prací je to v našem okrese zoufalé. Hledám už ve vedlejším… A našla jsem tuto nabídku:Požadujeme: manuální zručnost - zaškolíme. Pracovní náplň: jedná se o výrobu chlebíčků, pomazánek, atd. Pružná pracovní doba 6:00 - 14:00 hod., možnosti přesčasů Nabízíme: práci na hlavní pracovní poměr i na brigádu, ubytování, dopravu a stravu, slevu 40% proti maloobchodu na naše výrobky (maso, mléčné výrobky, pomazánky, saláty… ) Mzda od 21 tisíc
Sice je práce vzdálená 40 km jedna cesta vlakem za 50 Kč, ale nedá se nic dělat. Spojení je realitní časově v pořádku: ráno čekám půl hodiny a odpoledne necelou hodinu. Peníze když odečtu náklady na dopravu a nějaké teplé jídlo, tak si myslím, že také v pořádku. Ale mám strach z toho, že nejsem žádná kuchařka ( vaří přítel a já dělám zbytek v domácnosti ) a nevím, zda to zvládnu.
A to jsou média plná toho, že je všude práce nadbytek a naopak málo potenciálních zaměstnanců, že se zaměstnavatelé předhánějí v benefitech a mzdy stoupají. U nás taky nic moc, mzdy a podmínky stejný jako za krize.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aprazanda Akorát jen lži. Vidím to na svém okolí a to chtějí lidí dělat, ale není kde. Jen fabriky. U nás. Ale zase na druhou stranu, parodn, pokud chlap nemá v tuhle domu práci není to o tom, že není kde, ale že nechce. A to nemluvím o fabrikách. Ale solidní práce: řidič, elektrikář, lékař, obchodní zástupce, skladník na ranni, prodejce do železářství, opravář aut, zemědělských strojů apodhlap mám práci během chvilky a v pohodě. A plat taky super.
Jsem zvyklá dělat za minimální, něco nad ní. Nevadí mi to, pořád lepší, než nic. Ale už mě drti, že chci dělat, ubíjí mě nicnedělání a tady není kde. Jen fabriky na 3-4 směny a ne každý na to má a zvládá to. Znám zas lidí, kteří neradi ranní, každý den. Na je zas miluju. Nevadí mi vstávat ...... Partner je ve státní sféře, vysoky post, 43 tisíc, ale taky začínal od nuly, od rukou. Teď jen stoupá...... Proto nemůžeme e jinam, a kvůli hypotece. Začínat někde jinde je holý nesmysl.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den. Holky a možná i kluci, máte někdo zkušenost s touto pozici? Co je náplní? Co očekávat? S prací je to v našem okrese zoufalé. Hledám už ve vedlejším… A našla jsem tuto nabídku:
Požadujeme: manuální zručnost - zaškolíme. Pracovní náplň: jedná se o výrobu chlebíčků, pomazánek, atd. Pružná pracovní doba 6:00 - 14:00 hod., možnosti přesčasů Nabízíme: práci na hlavní pracovní poměr i na brigádu, ubytování, dopravu a stravu, slevu 40% proti maloobchodu na naše výrobky (maso, mléčné výrobky, pomazánky, saláty… ) Mzda od 21 tisíc
Sice je práce vzdálená 40 km jedna cesta vlakem za 50 Kč, ale nedá se nic dělat. Spojení je realitní časově v pořádku: ráno čekám půl hodiny a odpoledne necelou hodinu. Peníze když odečtu náklady na dopravu a nějaké teplé jídlo, tak si myslím, že také v pořádku. Ale mám strach z toho, že nejsem žádná kuchařka ( vaří přítel a já dělám zbytek v domácnosti ) a nevím, zda to zvládnu.