Bojím se SIDS

Anonymní
6.8.20 18:43

Bojím se SIDS

Dobrý den předem poprosím nepište mi tu žádné katastrofické scénáře. Nedělá mi to vůbec dobře jsem 3 dny po porodu a hormony pracují. K otázce. Narodil se nám syn 3 800g. Který mi odmítá dudlík - prý to je super prevence. Navíc partner kouří ( ne doma ) a máme ještě starší dítě. Nevím jak víc tomu zabránit mám hrůzu ????. Nedokážu si užívat pořádně miminka. Máte někdo syna který je úplně bez dudliku už do miminka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
6.8.20 18:45

Dcera dostala dudlik až ve 3 měsících. Kup si monitor dechu jestli se bojíš. A můj manžel je taky kuřák. Jo, a měla porodní váhu 2920g

• Citovat
  • Upravit
6623
6.8.20 18:47

Jedinej kdo tu píše katastrofických scénáře jsi ty. Vůbec nechápu proč nad tím přemýšlíš. To že manžel kouři je vcelku jedno jestliže ty jsi v těhotenství a při kojení nekouřila. Co s tím má společného starší dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.20 18:48

@Natálka26 nevím to jsem si přečetla, že k tomu dochází když už jedno dítě máte. Upřímně sama nevím jen se prostě bojím.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
6.8.20 18:50
@Anonymní píše:
@Natálka26 nevím to jsem si přečetla, že k tomu dochází když už jedno dítě máte. Upřímně sama nevím jen se prostě bojím.

Jses krapla. Tímhle myšlením si to akorát privolas. Já se divim že s dvěma detma máš čas přemýšlet nad hloupostma.

• Citovat
  • Upravit
1005
6.8.20 18:51

To kouření není úplně jedno. Kuřácká domácnost zvyšuje riziko a nemusí to být konkrétně matka. Jinak já tě chápu, jsem stejná… Po pár dnech nervů v kýblu jsemsi řekla, že pokud by se to mělo stát, nezabráním tomu. Dodržovala jsem 100% všechna doporučení WHO. Dvě ze tří mých dětí neměly dudlík nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
6.8.20 18:52

Monitor dechu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
6.8.20 18:52

Nechapu pointu starsiho sourozence. To ze kouří chlap, je informace k čemu? Kouřila si ty nebo kouris? Mas monitor dechu? Jako fakt mi přijde že to řešíš zbytečně moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
6.8.20 18:53

Muj syn nemel nikdy dudlik. Zato jsme meli monitor dechu a tyhle starosti jsem si mohla odpustit… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
6.8.20 18:54
@Anonymní píše:
@Natálka26 nevím to jsem si přečetla, že k tomu dochází když už jedno dítě máte. Upřímně sama nevím jen se prostě bojím.

Pokud si takový věci bereš tak nevím proč to čteš. Tvůj syn nevykazuje žádný předpoklady k tomu aby ho SIDS postihlo. Přestaň myslet na blbosti a užívej si děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
6.8.20 18:55

Kdyby byl předčasně narozený, nízká porodní váha, ty kuřačka, alkoholicka, fetacka… Tak jsou asi obavy na místě, ale takhle? :think: :zed:

• Citovat
  • Upravit
685
6.8.20 19:01

Pokud dojde k SIDS, tak ti nepomůže nic, nic s tím neuděláš.
Moje děti dudlík neměly, vše bylo v pořádku. Ty se uklidni, své obavy sver dětské lékařce a pokecej o tom s ní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
6.8.20 19:06

Ani jedná dcera neměla dudel, monitor jsme měli, ale holky spaly s námi v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
6.8.20 19:06

Syn se narodil s váhou 2950g, dudel neměl nikdy, manžel kuřák.
Od porodnice spal syn se mnou v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65243
6.8.20 19:13
@mackA159 píše:
Kdyby byl předčasně narozený, nízká porodní váha, ty kuřačka, alkoholicka, fetacka… Tak jsou asi obavy na místě, ale takhle? :think: :zed:

Znám někoho, kdo nic z toho nesplňoval a stejně o dítě přišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí