Bojkot UM v osmi měsících

4961
28.5.19 15:42

Radši bych mu UM přidala do nějaké presnidavky nebo jiného příkrmu. Já bych to taky nepila, protože chuťově nejsou dobrá. Možná zkusit nějak ochutit, ovocem nebo se i dělají ochucena UM, ale zase ta barviva a dochucovadla pro deti nic moc. Nebo vyměnit značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4507
28.5.19 18:06

@elue syn mi bojkotoval um od 6M… ale úplně. Pil jen rozespaly v noci. Trvalo to přesně čtyři měsíce… doktorka mi teda nikdy neřekla, ze má mít půl litru um denně. Řekla, ze některé děti mliko tolik nechtějí, ale je potřeba ohlídat 3 mléčné dávky za 24 hodin. Takže měl ráno k snídani kaši, odpoledne na svačinu jogurt nebo zakysku, kefír anebo acido mliko a v noci dávku um. Nic mu není, prospívá normálně, teď má 11M a před spaním pije um poslední měsíc, jak kdyby ho nikdy neviděl :lol: a v noci taky pije dost, vlastně nejvíc za posledního půl roku :) takže nabízet a nenutit. Dlouho jsem před spaním dělala synovi třeba jen 60ml na docucnuti, teď dělám 180ml a v noci 240…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.5.19 18:16

Náš syn to začal bojkotovat v 10 měsících. Doktorka nám řekla, že to máme nahradit jinými mléčnými výrobky, že mu to holt nechutná a šílet kvůli tomu a vymýšlet jakým UM nahradit je blbost. Za týden mu budou 2 roky a zvládnul to i bez UM :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
28.5.19 22:07

Děkuji všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie