Boláček v nose

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12067
29.6.17 23:13

Boláček v nose

Dobrý večer, snad ještě někdo napíše…malá (4roky) má slabou rýmu a udělal se jí bolaček v nosní dírce těsně za hrankou - mozna to má souvislost i se strkáním prstů do nosu :oops: No ten boláček vypadá jako zduřena kůže a má lehce bílou čepičku, je to celkem citlive - nenapadá vas čím to vyléčit ať neletíme ztr k doktorce? Zatím jsem to lehce potřela Betadynem a mázla nosní ošetřujici mastí při rýme. Me se to také při rymne občas udělá a po par dnech to vymizi. Vim ze je to citlivé.
Ještě mě napadla ta zelená vodička…tu kdyžtak ztr koupim
Předem dík za příspěvek. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12156
29.6.17 23:47

@mumisek79 dle popisu moc tedy nevim co tam mala ma :oops: ale celkem spolehlive funguje na vatovou tycinku 100% tea tree oil a tim to poptrit. Neni to nic proti nicemu a me to pomaha na kde co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.6.17 01:58

Mě se to taky občas udělá, neřeším to, nepotírám ničím, bolí to, ale za pár dní to zmizne. k dr bych s tím nešla teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
30.6.17 03:41

Malemu se jednou udelal jakzaschnuty rozmokvany stroupek, pry to byl stafylokok, dostal na to spesl mast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
30.6.17 07:44

@saadet dobry nápad, to me nedošlo…uz jsem to napravila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
30.6.17 07:46

To se mi dělá každou chvíli. Bolí to při dotyku, tj. bolí ji to jistě při smrkání. Já to natírám tee tree olejíčkem, za pár dní to praskne a přestane bolet. Nic to není, taky bych s tím k doktorovi nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
30.6.17 09:58

@mumisek79 :palec: snad to pomuze s bude to brzy pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
30.6.17 10:27

Ještě v lékárně poradily Betadyn mast ta i leci, tee tree jen dezinfikuje. Paaa a dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
30.6.17 11:36
@mumisek79 píše:
Ještě v lékárně poradily Betadyn mast ta i leci, tee tree jen dezinfikuje. Paaa a dik

Mně se na to Betadyne moc neosvědčil, protože jak je to vlastně vřídek, tak mi přišlo, že do sebe ten mastný krém ještě trochu „nacucne“ a moc se to nezlepší, spíš až potom, co praskne. Ten tee-tree to naopak docela dost vysušuje, což mi v tomto případě vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.9.23 12:14

Bolak v nose

Nejprve si vatovou tycinkou namocenou do Alpy, vytru kde je bolak, a pak namaznu indulonou, samozřejmě u dětí tea try olej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí