Bolák na ruce

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
765
5.6.18 19:32

Bolak na ruce

Ahoj, udelal se mi v sobotu bolak na ruce. Myslela jsem si, ze jsem si treba vrazila trisku a ta se podebrala ale nejevi se to tak. Kolegyne mi to vcera zkoumala a do rana mela to same na prste. Napada me kuri oko ale nikdy jsem nic takoveho nemela :nevim: celkem to boli ale nechce se mi s tim k dr aby se mi nevysmal treba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24176
5.6.18 19:36

@Nicollka1993 opravdu nevím co to je, ale pokuď se to udělalo i kolegyni, tak to bude infekční. Takže zalepit, na nikoho nemakat ať to nepřenášíš a zítra jdi na kožní. Pak informuj kolegyni, aby se případně léčila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
5.6.18 19:55

Neni to bradavice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.6.18 20:00

Zacatek impetiga? U dospelych jsem videla a vypada podobne a navic je hodne infekcni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
5.6.18 20:03
@Sophia.888 píše:
Zacatek impetiga? U dospelych jsem videla a vypada podobne a navic je hodne infekcni.

koukla jsem na google a nevím nevím.. všil´mla jsem si že se to dělá i na obličeji, já ted měla 3 opary vedle sebe.. jsem nachlazená, rýma, kašel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
5.6.18 21:33

S tímhle bych na kožní šla, a to fofrem. Kor když to dostala obratem i kolegyně. Nikdo se ti smát nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
6.6.18 04:31
@nozu píše:
S tímhle bych na kožní šla, a to fofrem. Kor když to dostala obratem i kolegyně. Nikdo se ti smát nebude.

asi budu muset, vubec se to nemeni. Kdyby to bylo neco zaniceneho, tak se to hoji ale nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
3.8.25 21:45

@Nicollka1993 ahoj, muzu se zeptat jak si tenkrát dopadla? Mam to stejne na palci ruky, ted mi to ale prasklo a jakmile se o to něčím zavadím, tak to začne krvácet, lehce ale dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí