Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, udelal se mi v sobotu bolak na ruce. Myslela jsem si, ze jsem si treba vrazila trisku a ta se podebrala ale nejevi se to tak. Kolegyne mi to vcera zkoumala a do rana mela to same na prste. Napada me kuri oko ale nikdy jsem nic takoveho nemela
celkem to boli ale nechce se mi s tim k dr aby se mi nevysmal treba ![]()
@Nicollka1993 opravdu nevím co to je, ale pokuď se to udělalo i kolegyni, tak to bude infekční. Takže zalepit, na nikoho nemakat ať to nepřenášíš a zítra jdi na kožní. Pak informuj kolegyni, aby se případně léčila.
Zacatek impetiga? U dospelych jsem videla a vypada podobne a navic je hodne infekcni.
@Sophia.888 píše:
Zacatek impetiga? U dospelych jsem videla a vypada podobne a navic je hodne infekcni.
koukla jsem na google a nevím nevím.. všil´mla jsem si že se to dělá i na obličeji, já ted měla 3 opary vedle sebe.. jsem nachlazená, rýma, kašel
S tímhle bych na kožní šla, a to fofrem. Kor když to dostala obratem i kolegyně. Nikdo se ti smát nebude.
@nozu píše:
S tímhle bych na kožní šla, a to fofrem. Kor když to dostala obratem i kolegyně. Nikdo se ti smát nebude.
asi budu muset, vubec se to nemeni. Kdyby to bylo neco zaniceneho, tak se to hoji ale nic ![]()
@Nicollka1993 ahoj, muzu se zeptat jak si tenkrát dopadla? Mam to stejne na palci ruky, ted mi to ale prasklo a jakmile se o to něčím zavadím, tak to začne krvácet, lehce ale dlouho ![]()