Hemoroidy a anální sex

3174
5.6.18 16:33

Hemoroidy a anální sex

Dámy, asi zbytečný dotaz, ale přesto se zeptám.. ;)
Po porodu mám hemoroidy (nic vážného, nebolí ani neteče krev, vypadá to na 1 menší, spíš občas pocit svědění) a už v těhotenství jsem měla v oblibě anální sex.. :) Ta chuť tu je i po porodu, tak se chci zeptat těch z Vás, které hemoroidy trápí nebo trápily a zároveň praktikovaly nebo praktikují anální sex, jak to řešíte? Asi to dost dobře skloubit nelze a je potřeba se nejdříve vyléčit a pak až… anebo praktikujete i s hemoroidy? :think: :) Pokud někoho můj dotaz pohoršil, tímto se omlouvám, reagovat není třeba.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.6.18 16:37

@Zwetta Anální sex mám ráda, ale upřímně si ho s hemeroidy představit nedovedu. Na druhou stranu si nedovedu představit svůj sexuální život bez análu :think:.Chápu tě. Nicméně bych se napřed opravdu pořádně vyléčila a až potom to znovu zkusila - šetrně, hodně gelu. Aby jsi o tenhle požitek díky neuváženému análu při hemeroidech nepřišla nadobro.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.18 16:58

Spíš bych řešila jiné věci, když bych tohle provozovala, jako třeba udělat si klystýr a taky si to chce uvědomit si, že si tak lehko zaneseš bakterie do pochvy a zároveň i na partnera. S hemeroidy bych toto nepraktikovala už vůbec.

• Citovat
  • Upravit
3174
5.6.18 17:04

Prosím o reakce pouze těch, kterých se téma týká a mají vlastní zkušenost, děkuji ;) :zed:
Poznámka se vztahuje k příspěvku č. 2, a překvapivě anonym, že.. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.6.18 17:11

@Zwetta tento druh sexu sice nepraktikujeme, ale když jsem byla na proktologii prave kvůli hemoroidům po porodu, tak mne důrazně varovali, ze dokud nebude problém vyřešen, tak tato praktika ne. Mohlo by to vést ke zhoršení az rupturam a to tedy bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.18 17:12

Mám malý hemeroid a analni sex provozujeme dost často. Je to bez problemu, hodně upravují stravu vlakninou a beru detralex, který mi udržuje hemeroid malý. Partner musí být jen opatrnější ;)

• Citovat
  • Upravit
3174
5.6.18 17:15

@Tichošlápek
Díky ;) nějak mi to bylo jasné, že je potřeba nejdřív vyléčit, jen mě zajímala praxe u ostatních :) Ale asi taky hodně záleží na stavu a velikosti potíží, i když proč to zbytečně podceňovat že.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.20 20:07
@Anonymní píše:
Spíš bych řešila jiné věci, když bych tohle provozovala, jako třeba udělat si klystýr a taky si to chce uvědomit si, že si tak lehko zaneseš bakterie do pochvy a zároveň i na partnera. S hemeroidy bych toto nepraktikovala už vůbec.
@Zwetta píše:
Prosím o reakce pouze těch, kterých se téma týká a mají vlastní zkušenost, děkuji ;) :zed:
Poznámka se vztahuje k příspěvku č. 2, a překvapivě anonym, že.. :P :mrgreen:

Ahoj, sice je ten prispevek stary, ale docela me to dostalo :-D, protoze nektery veci mi rozum nebere. Analni sex je zakusek, mnaminka /i kdyz ho nemlsam/ a tak by k nemu mel clovek pristupovat, s respektem. Clovek by me vedet pokud mozno co nejvice, vcetne tech co varuji, co by se mohlo privodit a co se pak treba deje. Takovy hemeroidy a mela jsem je jako tehotna, dokazou pekne otravit zivot a to nejsem fajnsmekr co se tyce analniho sexu :-), hemeroid je bolestivy, pokud neni vazny, tak ne, ale v kazdem pripade to chce hygienu a je na miste i opatrnost. V analnim prostoru je spousta bakterii, jde o to, ze tudy prochazi fekalie a to si snad dospele zeny nemusi nic namlouvat, i kdyz si clovek udela klystyr, ktery vidim jako stezejni, stejne tam ty bakterie jsou, pokud clovek tedy provadi tuto praktiku, meli by partneri pouzivat kondom i kdyz jsou si verni a vse je ok, protoze se tak zabrani nechtenym onemocnenim a i kdyz se to provadi s kondomem, tak se otvurky nestridaji. Clovek se pak spatne tech bakterii zbavuje, neni to jednoduche a je to i neprijemne. Chapu, ze to nekdo takto ma rad, ale vzdy by mel u sexu i myslet na to, co bude potom. O to slo asi i v prispevku č. 2 a beru ho jako dobry. Hemeroidy a nasledne poskozeni, k cemuz dojit muze se pak velice spatne hoji, vse co je v te oblasti, je tam nejvic nervoveho zakonceni, nejvic snad i potnich zlaz, takze se i operace potom muze velice spatne a dlouho hojit, ale tohle lidi treba neodradi, toho ani nechci dosahnout, spise toho, aby se lide poucili „jak na to“, coz mi prijde fer. Kdysi mi to vysvetlovali i verici :-D, ze kazdy otvor ma sve ucely :-D a tim nechci rict, ze by to clovek nezkusil. Jsou i zeny, ktere dosahnou blazeneho pocitu pouze touto cestou, pak je to pouze tim, ze nemaji v dobrem stavu panevni dno a jde to napravit cvicenim a souhrou partneru. Nechtela jsem se nikoho dotknout, nekoho nastvat, ale muze sem nahlizet nekdo, kdo se na takovou praktiku chysta a tak se treba i priuci. Je doba jaka je a presto mladi tapou, nebo se pokousi o neco a jsou zmateni. Takze takto bych to vysvetlila i sve dceri, kdyby do toho chtela jit, aby vedela plusy i minusy. A abych se vratila k hemeroidum, lide se za to stydi, je dobre to resit, najit pricinu, z ceho se to cloveku deje, cim si tu zlatou zilu privodil /tak se rika hemeroidum/. Vypada to jako nic, urcite bych to nesnizovala, protoze z toho muze byt problem. Moje dve zname tento styl sexu vyznavaji, kdyz jsem se o tom bavila s lekarem, tak mi rekl, ze kdyz je toho moc, musi zena pocitat s tim, ze jednou bude muset jit na operaci sverace, ze to ma byt spis obcasne, vyjimecne. Mejte se fajn. :zed: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex