Velká úzkost - podpořte mě prosím

75
5.6.18 17:53

Velká úzkost - podpořte mě prosím

Ahoj holky,

Trpím OCD formou úzkostných myšlenek. Začala jsem se léčit na psychiatrii. Dostala Cipralex a 2 roky klid a vysmáto. Začala jsem vysazovat, ale když jsem byla ve stavu půlky ob den, úzkosti se zase vracely. Po dohodě s mudrou beru týden vyšší dávky, ale ted se mě zmocnila taková úzkost, že mám pocit, že už mi asi nikdy nebude líp :,( :,( Holky, máte někdo stejnou zkušennost? Bylo Vám zas dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.6.18 17:59

@Dailý protivam teď šílenosti v životě. Beru půlku citalec a cítím se lépe. Až mi to přijde ze jsem až moc veselá… je to normální?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.18 18:44
@Dailý píše:
Ahoj holky,Trpím OCD formou úzkostných myšlenek. Začala jsem se léčit na psychiatrii. Dostala Cipralex a 2 roky klid a vysmáto. Začala jsem vysazovat, ale když jsem byla ve stavu půlky ob den, úzkosti se zase vracely. Po dohodě s mudrou beru týden vyšší dávky, ale ted se mě zmocnila taková úzkost, že mám pocit, že už mi asi nikdy nebude líp :,( :,( Holky, máte někdo stejnou zkušennost? Bylo Vám zas dobře?

Hele mam zkusenost, jsem tu nova a nemyslela jsem, ze bych tu neco chtela psat, ale chci te podporit. Take jsem mela velke uzkosti, nemohla jem z toho i spat, diagnozu ani nevim, myslim, ze neco okolo psychoz, ale ja tedy zadne hlasy, vidiny nemela, bylo to vazne, chteli me hospitalizovat, davat elektricke soky s tim, ze to neni lecitelne, invalidni duchod. Uprimne i jsem premyslela o sebevrazde, protoze jsem si myslela, ze me na psychiatrii pomuzou a ono nic. Nastesti jsem ale neuverila, do nemocnice jem odmitla jit a narazila na jinou psychiatricku, ktera mi postupne vysazovala leky a pracovala se mnou psychoterapeuticky a zlepsovalo se to. Cca rok terapie a pak asi 4 roky a byla jsem v pohode. Ale taky jsem neverila, ze to nekdy prejde. Ona se pak pridruzi deprese z toho, jak je ti permanentne blbe a neveris, ze to nekdy bude lepsi. Dneska se sama venuju psychoterapii, tak ti drzim palce. :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
22.6.18 00:42

@Dailý Prášky neřeší příčinu problémů, jen tlumí symptomy. Takže je nutné zabývat se původem problému a vykořenit ho - i bez „léků“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí