Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky
není to tak dlouho (zhruba 3 dny.o) co jste mi skvěle poradili co s bolavým prsem.o)) to už nebolí, ale bohužel se to přestěhovalo do bradavky. Přesně ve prostřed bradavky mám bílou tečku. Vypadá jako zhnisaná, ale je fakt že nevím - no takkový jako pubertální pupínek…
a bolí…
nevím jestli bolí přesně ten pupínek - prostě mě bolí celá bradavka a t o pořád nejen při kojení - při kojení to není až zas tak hrozný… ale mám strach aby to nebolelo pořád víc a víc.....
Na hot line kojení mi poradili potřít lihem a „odstranit“ - snažila jsem se a nejde to… možná jsem srab a snažila jsem se málo…
Nemáte s tím někdo zkušenost????
třeba jo.o)
díky za názory
Markéta a Michal zítra 8 týdnů
Ahoj Mako, podle toho co píšeš tak máš asi ucpaný mlékovod? Někde jsem to četla v dizkuzi na emiminu - a ta maminka si to propíchla špendlíkem (předem vyvařeným). Psala, že mlíčko stříkalo všude.
nevím,nejsem odborník - ale mrkni na www.kojeni.cz - tady bys mohla najit poradkyni nekde pobliz tveho bydliste - treba by te okoukla a rekla- je to neni to ono.
Ahoj, mám stejný problém… mohla bys mi poradit? Zajímalo by mě co to je a jak se toho zbavit? Moc děkuju za odpověď ![]()
Už to samo zmizelo… jen nevím o co šlo. Ucpaný mlékovod se týká jen kojících žen ne? Já ještě děti nemám a těhotná taky nejsem…
Ale jinak všechny příznaky by tomu nasvědčovaly.