Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dr říká, že zánět středního ucha. Ještě ho chce vidět v pátek.
Aladina píše:
Gabi- no já se bojím, aby to neměl z těch studenejch bazénů. A aby se to právě neopakovalo, jakmile zas půjde plavat.
Míšo- neboj. Budu léčit tím, co mi dala dr. Jen jsem chtěla ten česnek upřesnit.
hele já to řeknu takhle - soudě dle toho, co píšeš, máte zánět poprvé? Tak z prvního zánětu bych hned nestřílela. Holka měla první v roce, druhej ve 2letech. Když to bylo po tom roce, tak jsem to brala tak, že no au a kruci, ale jednou za rok, nejde o trágu. Neznamenalo to pro mě žádný důvod ke speciálním opatřením (prevence, očkování, vynechávat plavání apod)…když to měla po měsíci, minimálně jsem po nočním tyátru věděla, že ráno jedem…po 3 jsem to řešit začala, když se intervaly z měsíce zkrátily, tak už jsem i rychle v sobě vyřešila, že na mandle půjde a hotovo a všechny výsledky u ní hovořily i pro očko, které nakonec dostala (po dohodě na alergo/imuno)
Takže bych to nehrotila a uvidíte.
Záleží na původu zánětu taky…ale jen na vodu bych to neházela
(no mezi náma - spíš by nějaká brebera se udržela v teplejší vodě)
Mišo-to chce klid,my ten česnek radily na zánět stř. ucha a ne na zánět zvukovodu ![]()
Aladino-ten česnek se dává kousek,prostě velikost aby se ti tam dal zastrčit,ale aby lak šel i vyndat.Má se dávat když ouško hodně bolí a jěště není prasklé nebo píchlé.Ono se to uvolní a samo to vyteče
Aspoň tak mi to bylo doporučeno,jěště nemám ozkoušené ![]()
Ať je malý brzy fit ![]()
na zánět středního ucha se doporučuje i nakapat z netřesku…ale to nemam ozkoušený
dobrý den,
nám se super osvědčili kapky AUDIRON.je to přírodní zázrak.nakapat na vatičku a vložit do ucha a předejtete i píchání ouška.v lékárnách asi nekoupíte,sehnali jsme je u alternativní poradkyně,nebo někde u léčitele nebo možná v nějakém obchodě s bylinkama,či přes internet,tam si také přečtete na co jsou a jak působí.já na ně nedám dopustit.
Mozna je to od nausnic. Nas maly to taky kdysi malem mel. Vyndej mu nausnicky a zkontroluj dirky v usich.
Vždy když mě jako malé bolelo ouško, tak mě naši naložili i o půlnoci do nemocnice a pokaždé z toho byl zánět.. někdy horší, někdy lepší.. ale vždy mi propíchli ucho a občas jsem dostala antibiotika..takže já bych ho vzala na pohotovost jestli to neustoupí, je lepší když mu to píchnou oni než aby mu to prasklo
To je dobře, ono někdy se babské rady hodí, ale některými se může i ublížit a co synkovi tedy je?