Šestiletého syna bolí ouško – čím to může být?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
13.10.10 13:46
Aladina píše:Míšo- neboj. Budu léčit tím, co mi dala dr. Jen jsem chtěla ten česnek upřesnit.

To je dobře, ono někdy se babské rady hodí, ale některými se může i ublížit a co synkovi tedy je?

• Citovat
  • Upravit
7584
13.10.10 14:14

Dr říká, že zánět středního ucha. Ještě ho chce vidět v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
13.10.10 14:21
Aladina píše:
Gabi- no já se bojím, aby to neměl z těch studenejch bazénů. A aby se to právě neopakovalo, jakmile zas půjde plavat.
Míšo- neboj. Budu léčit tím, co mi dala dr. Jen jsem chtěla ten česnek upřesnit.

hele já to řeknu takhle - soudě dle toho, co píšeš, máte zánět poprvé? Tak z prvního zánětu bych hned nestřílela. Holka měla první v roce, druhej ve 2letech. Když to bylo po tom roce, tak jsem to brala tak, že no au a kruci, ale jednou za rok, nejde o trágu. Neznamenalo to pro mě žádný důvod ke speciálním opatřením (prevence, očkování, vynechávat plavání apod)…když to měla po měsíci, minimálně jsem po nočním tyátru věděla, že ráno jedem…po 3 jsem to řešit začala, když se intervaly z měsíce zkrátily, tak už jsem i rychle v sobě vyřešila, že na mandle půjde a hotovo a všechny výsledky u ní hovořily i pro očko, které nakonec dostala (po dohodě na alergo/imuno)

Takže bych to nehrotila a uvidíte.

Záleží na původu zánětu taky…ale jen na vodu bych to neházela :) (no mezi náma - spíš by nějaká brebera se udržela v teplejší vodě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.10.10 15:13

Mišo-to chce klid,my ten česnek radily na zánět stř. ucha a ne na zánět zvukovodu :nevim:

Aladino-ten česnek se dává kousek,prostě velikost aby se ti tam dal zastrčit,ale aby lak šel i vyndat.Má se dávat když ouško hodně bolí a jěště není prasklé nebo píchlé.Ono se to uvolní a samo to vyteče :wink: Aspoň tak mi to bylo doporučeno,jěště nemám ozkoušené :nevim:

Ať je malý brzy fit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
14.10.10 07:51

na zánět středního ucha se doporučuje i nakapat z netřesku…ale to nemam ozkoušený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
altolu
3.12.10 17:30

bolavé ucho

dobrý den,
nám se super osvědčili kapky AUDIRON.je to přírodní zázrak.nakapat na vatičku a vložit do ucha a předejtete i píchání ouška.v lékárnách asi nekoupíte,sehnali jsme je u alternativní poradkyně,nebo někde u léčitele nebo možná v nějakém obchodě s bylinkama,či přes internet,tam si také přečtete na co jsou a jak působí.já na ně nedám dopustit.

• Citovat
  • Upravit
magda45
25.6.13 08:26

Mozna je to od nausnic. Nas maly to taky kdysi malem mel. Vyndej mu nausnicky a zkontroluj dirky v usich.

• Citovat
  • Upravit
6971
25.6.13 08:57

Vždy když mě jako malé bolelo ouško, tak mě naši naložili i o půlnoci do nemocnice a pokaždé z toho byl zánět.. někdy horší, někdy lepší.. ale vždy mi propíchli ucho a občas jsem dostala antibiotika..takže já bych ho vzala na pohotovost jestli to neustoupí, je lepší když mu to píchnou oni než aby mu to prasklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí