Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, prosim o radu, uz jsem mirne zoufala, nevim co si o tom mam myslet.Muj syn chodi mesic do skolky, popisu jeho prubeh nemoci. Po 8 dnech ve skolce ryma a zvysena teplota, trvalo to cca 5dni, teplota jen jeden den, pak byl tyden ve skolce a opet teplota kolem 37,5, byli jsme u doktora, rej viroza, vyspal se z toho a druhy den byl uplne ok.Pak byl jeste 5dni doma na doleceni.Pak byl 4dny ve skolce, v noci z niceho nic ryma, zvysena teplota, rano bez teploty ryma pretrvava.Byl to ctvrtek, tak sel v patek do skolky. V patek i so uplne ok, jen ucpany nos a dnes po obede opet zvysena kolem 37,3.Byl teda viditelne unaveny,ale trvalo to cca hodinu pak zas bez teploty mel ted 36,8. Prosim o radu co to ma znamenat, je to jen znamka ze telo bojuje, nebo fakt nevim.Bere teda cca mesic preventan, ze by ucinkoval a zvysoval obranischopnost??
![]()
Asi bych zašla na výtěr z nosíku,když se ta rýma pořád vrací.Ta teplotka může znamenat cokoliv,mohl být jen přehřáty,uhoňený…Kdyby byla vyšší tak bych asi taky plašila..Zkus jěště vydržet,děti se potřebují promořit,a hlavně teď je všude nemocí plno.Jestli můžeš nech prckat doma do úplného vyléčení,třeba 14 dní a uvidíš.
Já tohle znám,furt opakující se infekty horních cest dýchacíh.Já hojen slyším zakašlat a už s emi ježí chlupy až na … ![]()
pavlak5 píše:
u nás je to hoodně podobné ,ale ted už jsme dostali Atb
A měli jste i kašel?