Nedýchá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
9.10.10 12:50

nedýchá

Ahoj všem kdo to tu čte.Potřebovala bych poradit, jsem mladá maminka mám dvě děti dceru ta má 2roky a syna tomu je rok.Ze synem máme velké problémy,když si hraje tak dělá blbosti spadne na záda a přestane dýchat,zavře iči a je gumový jako by nežil.Mám s toho hroznou hrůzu.Poprvé když se to stalo tak mu zapadl i jazyk.Většinou se to stává když je manžel doma takže mu pomůže.Bojím se sním být sama doma jsem hroznej panikář.Mám velkej strach.Naše doktorka nám řekla že je to normální ona je taková no prostě divná a mě to nepřipadá normální,mohl by mi někdo poradit co dělat nebo kam se obrátit pro radu?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2398
9.10.10 12:56

rozumim ti.je fakt ze se to stava, nekterym detem casto a nektere deti to pry delaji i naschval ale taky z toho mam hruzu.stalo se to nekolikrat sestre a uz dvakrat i me mladsi dceri.dulezite je prinutit se dite nadechnout.fouknout do obliceje, proplesknout nebo omyt studenou vodou.nekteri rikaji ze ani to neni potreba ze se dite nadechne ale pro klid duse clovek musi neco delat.je to strasne, drzim palce at se vam to nestava casto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.10.10 12:56

8-o 8-o tak s nim val nekam k jinymu doktorovi kdyz ta vase stoji za prd (zmen pediatra) nebo nekam do spitalu…to by asi nekdo resit mel…no me by kleplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.10.10 12:58

Přítel měl jako malý afektivní křeče, naštval se a stalo se mu to, co tvému synovi, věkem to samo odeznělo. Pomáhala proplesknout, dát pod studenou vodu…je to prý dědičné, tak se připravuju, že mě to možná čeká i u syna.
Nicméně bych stejně s malým zašla k jinému lékaři :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.10.10 13:06

Náš malý -22 měsíců asi 7 krát měl něco podobného, ale spíš jakoby se něčeho lekl nebo nějaké emoce, začal jakoby plakat, ale jenom vyvalil oči otevřenou pusu, červený a nic a nedýchal… HLadíme, říkáme,nadechni sa, třepeme, nakláníme, foukáme a někdy to trvá docela dlouho, pak se nadechne.
Taky mám někdy hrůzu, jednou to trvalo docela dlouho a to i můj manžel byl z toho nervní a to je co říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.10.10 13:27

když ono je to hrozný na něj v tu chvíli koukat vždy myslím jen na to nejhorší,on když se praští do zad tak hned přestane dýchat a je gumový pak ho manžel bouchne do zad tak se trochu nadechne a zase nic takhle je to ptřeba třikrát za sebou než začne normálně dýchat a pak je spací tak se ho snažím držet vzhůru naposledy se nám to stalo před 3hodinama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
9.10.10 14:37

Jsem trochu z „fachu“. Určitě bych zašla do nemocnice, potřebuje neurologické vyšetření a EEG. Když se to stane jednou, nic neřeknu, tak dobrá stalo se (ale i tak 8-o ), ale opakované apnoické pauzy si žádají odborné vyšetření.
Vím o čem mluvím, moje starší dcera měla apnoické pauzy 2× a byla jsem s ní na pozorování v nemocnici.
Na tvém místě bych hned v pondělí změnila pediatra a teď oblékla syna a šup do nemocnice.
Držím palce, ahoj.B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.10.10 15:13

já to teď přes víkend nechám a v pondělí si zajedu na neurologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
9.10.10 21:19

Hlasuji taky pro neurologii. Sice to nejspis nic nebude, ale mohlo by jit i o nejakou formu EPI (nemusi znamenat katastrofu). Ta gumovatost je mi podivna. Treba by to vyresil nejakej prasecek. napis, jak jste dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
11.10.10 19:20

Tak ako, máte něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.10.10 21:45

ještě né jela jsem tam sním včewr i dnes a nikdo tam nebyl tak zítra znovu to už by tam měli být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
12.10.10 21:58

Ahoj,
dneska toto téma naťukly i v Sama doma (najdeš v archívu ČT)a zítra by snad měli pokračovat. Probíraly tam teda hlavně bezvědomí, ale i k tomu nedýchání se díky dotrazům diváků dostaly…
Tak třeba se dozvíš nějaké info, nestihla jsem to podrobně sledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.10.10 08:44

tak dnes tam jedu tak pak dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
13.10.10 11:04

Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.10.10 17:05

tak zase nic musela jsem malího objednat na pátek tak to už bude sto pro,mám stoho strach,tak uvidíme co bude,do dnes jsem se tam nemohla dovola a když tam dojedu tak až po hodině příde doktorka a ani ho nevyšetří že musíme být obědnaní no je tohle možný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí