Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj Děvčátka, potřebovala bych poradit…mám chlapečka, kterému jsou tři měsíce, dneska ráno jsem objevila, že má špičku pindíka zarudlou a trošku nateklou. Nevíte někdo, co by to mohlo být, či jestli mu to mám něčím namazat nebo rovnou utíkat k doktorce? Moc děkuji za informace ![]()
a co treba te doktorce jen zavolat a zeptat se na to stejne cos ted napsala.
Ja neporadim,mam holku..
No bohužel tam dnes není
Tak se zkouším zeptat tady, jestli je to nějakámenší věc a kdyžtak bych musela běžet zítra ![]()
Ahoj,
taky se nám to stalo, sice byl syn už starší, ale teklo mu z pindíka i trošku hnisu. Dr. doporučila koupat v heřmánku a antibiotickou mast. Během dne heřmánkových koupelí to bylo pryč, mastičku jsme vůbec nepoužili. Tak to třeba zkus a zítra se můžeš poradit s doktorkou, kdyby to nepomohlo…
Malej taky jednou měl špičku lehce zarudlou, umývala jsem při každým přebalování, namáčela v heřmánku, přebalovala hooodně často aby mu to nedrážďila mokrá plínka a za den to bylo dobrý…
Kamarádka dokonce mazala i bepantenem, ale to jsem nezkoušela tak nevím
![]()
Ahoj,
nám pomohl obklad s Optalmoseptonex … je tuším na očka.Na doporučení doktora v nemocnici a pak jen studené obklady.
No já ho musím mít pořád,protože má po operaci zadeček,takže by to měl čísté…namazala sem mu to tím bepanthenem,tak snad to bude dobrý.Ještě odpoledne koupím ten heřmánek ![]()
ahoj, taky s tím máme problém, je nám už 10m.a taky má zarudlou špičku, doktorka říkala mazat framykoinem, ale nepomáhá to, tak nevím..