Bolavé prso....

2857
11.4.05 11:48

Bolavé prso....

ahojky

v sobotu nám malej celej den prořval - kojení po 2 hod , a pak celou noc prospal spal v kuse 10 hodin… a od té doby mě pobolívá jedno prso… ne celé jen nahoře zboku, jakoby pod paží. Včera to bylo ještě vcelku OK ale začínám to cítit víc a víc… Už jsem byla ve sprše a odstříkávala… ale je to furt stejný. Malej z něho pije - zase docela často…

Když ho zkouším promasírovat tak tam cítím jakoby ztrvdlinu…

Nevíte o co jde a případně jak se toho zbavit????

Díky moc za odpovědi

Markéta a Michal 7 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
178
11.4.05 11:58

Ahoj Mako,měla jsem stejný problém dvakrát.Pomohlo mi prso ledovat a taky nechávat malýho pít tak,aby byl bradičkou otočený k místu,kde to bolí.Budeš u toho dělat šílený polohy,ale za dva dny je po bolesti.
 Mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
11.4.05 15:20

Ahoj, taky se mi to stavalo. Snazila jsem se odstrikavat usilovnym mackanim toho mista. Stlacovala jsem ho smerem k bradavce. Prvni odstrikavani to bylo jeste tvrde a pak vpohode. Nekdo taky maze jogurtem nebo nahriva, aby se to potom lepe masirovalo. Kdyby jsi s tim nic nedelala lehce chytnes zanet a horecky. Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
11.4.05 15:29

Ahoj,
tohle se mi taky občas stává. V porodnici nám říkali, že když miminko pije, odsává nejvíc mléka z té části prsu, kde má bradu. Na základě této informace jsem jednou v zoufalství „vynalezla“ kojící polohu vzhůru nohama - lehla jsem si na bok, prcka jsem položila také na bok, ale nožičkama k mé hlavě a i když to vypadá krkolomně, pomohlo to, bouli z horní části prsu mi odsál :-)
Jinak samozřejmě před tím je dobrý horký obklad, případně jeden paralen, prý pomáhá spustit mléko a neměl by ublížit.
Hana a Šimonek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.4.05 16:57

moc dekuju už je to lepší.))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...