Bolavý prst ze záděru

Anonymní
1.3.22 09:11

Bolavý prst ze záděru

Ahoj, před pár dny se mi na prstu na ruce udělal záděr, který jsem vytrhla.. Včera jsem si z něj vymáčkla malinko hnis, a teď to bolí, mám ho opuchlý. Jako není to nic hrozného, mám to z boku na prstu a když se toho dotknu bolí mě to až v tom polštářku prstu. Nevíte co s tím? :? Volala jsem doktorce ale sestra mi řekla ať jdu na chirurgii.. mě se to zdá ale jako kravina jít s trochu bolavým palcem na chirurgii a otravovat tam

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
1.3.22 09:23

Framykoin, nebo bez předpisu medicínský med

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31039
1.3.22 09:26

Visnak. Levne a ucinne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2274
1.3.22 09:28

Framykoin nebo Višňevského (ne jen černou mast), napatlat, zalepit. Ošetřovat, dokud to nebude ok. Bacha na to, může se to rozjet až k lokti. Tak to nepodcenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.22 09:32

@Okta Super díky ;) Ta Višnevského mast je bez předpisu nebo mám zavolat doktorce?

• Citovat
  • Upravit
10923
1.3.22 09:32

Zkusit vymacknout jeste hnis, ja do toho pichnu treba jehlou. Minule se mi ani nepodarilo, jeden den to bolelo fakt dost, dalsi dny to uz nebolelo, jen jsem mela prst jak bambuli a pak to samo zmizelo do tydne. Nebo ten framykoin. Nikam bych s tim nesla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.22 09:34

Ještě mám doma Fucidin, ten taky můžu použít?

• Citovat
  • Upravit
2274
1.3.22 09:39

Višnák je bez předpisu, ale bacha, smrdí. :-). Fucidin můžeš zkusit, může zabrat, když na něj budou citlivé ty bakterie. Když nezabere, musíš použít jiný kalibr. Taky to občas propláchni peroxidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
1.3.22 09:44

Mně teda nepomohl ani framykoin, ale kdosi mi poradil plácnout na to rozstrouhanou bramboru. A to fakt zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
1.3.22 09:56
@Anonymní píše:
Ahoj, před pár dny se mi na prstu na ruce udělal záděr, který jsem vytrhla.. Včera jsem si z něj vymáčkla malinko hnis, a teď to bolí, mám ho opuchlý. Jako není to nic hrozného, mám to z boku na prstu a když se toho dotknu bolí mě to až v tom polštářku prstu. Nevíte co s tím? :? Volala jsem doktorce ale sestra mi řekla ať jdu na chirurgii.. mě se to zdá ale jako kravina jít s trochu bolavým palcem na chirurgii a otravovat tam

Ono ta chirurgie se pak taky může stát.. já na ty záděry trpěla hodně moc. Mám i pár pěkných fotek… :( zkus ten višňák, framykoin… někdy zabere, někdy nee. A jak nezabere do pár dnu tak pak jedině chíra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.22 10:02

@ropucha 02 Mě se z brambor dělají na rukou hnusné ekzémy, takže to nemůžu :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.22 10:03

@Okta Zkusím ten višňák :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.22 10:04

@Veru1987 Vyzkouším a uvidím no.. nezdá se mi to že by to bylo nějak hodně zahnisané. Pod kůži nejde nic vidět, jen je to napuchlé. Zkoušela jsem z toho ještě něco vymáčknout ale nejde to

• Citovat
  • Upravit
25191
1.3.22 10:06

Černou mast a zítra to bude OK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
1.3.22 10:25
@Anonymní píše:
@Veru1987 Vyzkouším a uvidím no.. nezdá se mi to že by to bylo nějak hodně zahnisané. Pod kůži nejde nic vidět, jen je to napuchlé. Zkoušela jsem z toho ještě něco vymáčknout ale nejde to

jj tak jsem to měla taky.. nehet zarůstal.. trhala jsem si vždy kužíčku kolem a nehty zastříhavala au..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí