Postcovidovy kašel

28.2.22 19:27

Postcovidovy kašel

Zdravím Vás maminky,

Mám asi měsíc po covidu a nemůžu se zbavit kašle, šimráni v krku, bolest hlavy do toho se ráno budím už hrozně unavená. Měla jste to některá taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
607
28.2.22 19:31

Mesic je jeste normal. Tyto veci mohou trvat az tri mesice po prodelani. Mne se po mesici prestala motat hlava, kasel mam obcas, ale jsem astmatik. Jeste se projevuje odpoledni unava. Drzim palce, at to brzo odezni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
28.2.22 19:40

Mam skoro tři týdny, pořád kašlu, do toho jsem těhotná, takže ta únava je občas fakt extrémní. Prý je to bohužel normální 4-6 týdnů po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.22 19:45
@Anett.taa píše:
Mam skoro tři týdny, pořád kašlu, do toho jsem těhotná, takže ta únava je občas fakt extrémní. Prý je to bohužel normální 4-6 týdnů po.

Mám měsíc po druhém covidu a jsem těhotná a kašlu tak, že mám pocit, že se počůrám a tvrdne mi břicho. Je to děs, už, aby to skončilo!

• Citovat
  • Upravit
28.2.22 19:50

@Anett.taa tak to mě moc mrzí. Snad Vám bude brzy líp ♥️️ já jsem se právě lekla aby to nebyl zápal plic 🤦🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
28.2.22 20:29

Jsem dnes 10 den po ukončení izolace, která trvala tři týdny. Kašel mám ještě dnes ikdyz jsou dny, kdy nekaslu vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
1.3.22 00:49

Mě se držel kašel asi tři měsíce po prodělaném covidu :? Hlavně vždycky večer jsem měla záchvaty. Nepomohl sirup, ani kodein, co mi doktorka napsala. Pak to holt nějak přešlo samo. Neměla jsem těžký průběh, ale následky teda blbý do dnes, už rok po nemoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.22 21:55

Trvalo mi to cca 14 dní, než jsem se toho zbavila. Ale musel ajsem si koupit vitamin D, C a pak to přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí