Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě pomáhalo jablíčko, vždycky po věčeři jsem si jedno snědla. Ale na kontrole to rozhodně řekni doktorovi.
@Anonymní píše:
No u me to trva ted tyden a kontrolu mam az 10.kvetna…
Vždyt si psala, že to trvá tak měsíc
![]()
Pokud to potrvá nadále a ty kvůli tomu nebudeš moct ani spát k dr bych zašla dříve lepší je tam běžet 10× zbytečně než jednou něco zanedbat ![]()
@werunkaw123 píše:
Vždyt si psala, že to trvá tak měsíc![]()
Pokud to potrvá nadále a ty kvůli tomu nebudeš moct ani spát k dr bych zašla dříve lepší je tam běžet 10× zbytečně než jednou něco zanedbat
Upsala jsem se…U dr se urco poradim,jen me zajimalo,jestli je to normalni,nebo spis ne:-)
@Anonymní píše:
Upsala jsem se…U dr se urco poradim,jen me zajimalo,jestli je to normalni,nebo spis ne:-)
Tak nadýmaní normální je, ale asi ne takové aby se kvůli tomu nedalo ani spát a bolelo tě břicho
Hodně štěstí
![]()
Ahoj, jsem ve 4 mesici tehu a uz tak mesic mam silene problemy s nadymanim…Je to vzdy jen vecer a pres noc,ted jsem dokonce dve noci nespala,jak me bolelo bricho…Pres den je to vzdycky dobre,ale v noci hruza. Jim zdrave,pravidelne,myslim,ze vyvazene,ale stejne se to nelepsi..Nikdy jsem s tim problemy nemela..Docetla jsem se,ze v tehu je to normalni,ale ja rozhodne nechci takhle trpet az do porodu..Poradite nekdo,cim by se to mohlo zlepsit?? Ale v jidle to opravdu neni,lusteniny,zeli apod.nejim…
dekuji