Vagilact v těhotenství

1062
26.4.12 23:40

Vagilact v těhotenství - prosím o radu

Prosím o radu. Může se Vagilact používat v těhotenství - v 1.trimestru ? Doktorka mi ho dala,aby navázal po globulích tetraborico,ale to jsme jetě nevěděly o těhotenství. Pak jsem se zapomněla zeptat(ještě nebyl potřeba) a teď má doktorka dovolenou. Kdo s tím máte zkušenosti, prosím napište. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
369
27.4.12 06:02

Já jsem ho užívala, ale až v 2. trimestru. Nebo si kup raději Gynocaps nebo Fermalac- tam jsou jen ‚přírodní‘ laktobacily a ty v těhotenství vyloženě doporučují :nevim: Ten Vagilact obsahuje hodně aditiv- protispékavá složka apod. Zase je tam ale rovnou kyselina mléčná, takže rychlejší účinek? Já bych šla do toho Fermalacu nebo Gynocaps (navíc jsou levnější) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
2.5.12 11:18
@Enie píše:
Já jsem ho užívala, ale až v 2. trimestru. Nebo si kup raději Gynocaps nebo Fermalac- tam jsou jen ‚přírodní‘ laktobacily a ty v těhotenství vyloženě doporučují :nevim: Ten Vagilact obsahuje hodně aditiv- protispékavá složka apod. Zase je tam ale rovnou kyselina mléčná, takže rychlejší účinek? Já bych šla do toho Fermalacu nebo Gynocaps (navíc jsou levnější) :think:

Děkuji za odpověď. Nakonec jsem počkala, než se mi vrátí paní doktorka z dovči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí