Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím o radu. Může se Vagilact používat v těhotenství - v 1.trimestru ? Doktorka mi ho dala,aby navázal po globulích tetraborico,ale to jsme jetě nevěděly o těhotenství. Pak jsem se zapomněla zeptat(ještě nebyl potřeba) a teď má doktorka dovolenou. Kdo s tím máte zkušenosti, prosím napište. Díky
Já jsem ho užívala, ale až v 2. trimestru. Nebo si kup raději Gynocaps nebo Fermalac- tam jsou jen ‚přírodní‘ laktobacily a ty v těhotenství vyloženě doporučují
Ten Vagilact obsahuje hodně aditiv- protispékavá složka apod. Zase je tam ale rovnou kyselina mléčná, takže rychlejší účinek? Já bych šla do toho Fermalacu nebo Gynocaps (navíc jsou levnější) ![]()
@Enie píše:
Já jsem ho užívala, ale až v 2. trimestru. Nebo si kup raději Gynocaps nebo Fermalac- tam jsou jen ‚přírodní‘ laktobacily a ty v těhotenství vyloženě doporučujíTen Vagilact obsahuje hodně aditiv- protispékavá složka apod. Zase je tam ale rovnou kyselina mléčná, takže rychlejší účinek? Já bych šla do toho Fermalacu nebo Gynocaps (navíc jsou levnější)
Děkuji za odpověď. Nakonec jsem počkala, než se mi vrátí paní doktorka z dovči.