Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěla jsem se zeptat co si myslíte o tom : byla jsem před 14 dny na kontrole a dr už viděl srdíčko a dneska jsem byla opět a nic tak mi řekla ať si zajedu v pondělí do nemocnice… myslíte že jde o zamlklé těhotenství děkuji za všechny příspěvky .
Kiknko,
chápu, že jsi vystrašená, kdo by nebyl
, ale my to tady opravdu nevymyslíme. Budeš muset vydržet do kontrolního utz a moc ti přeju, aby se tam srdíčko ukázalo! ![]()
možná v nemocnici mají lepší ultrazvuk? A doktor ti to nijak nekomentoval, že tam srdíčko nevidí? Nebo aspoň jak se tvářil ![]()
@Mishka85 udělal mi ultrazvuk a prý srdíčko nevidí ze se uvidi priste to je vse co mi rekl.. a ani mi nedokaze vypocitat datum porodu pry je to rebus mi rekl.. tak nevím no
Tak to je divné. Že nedokáže spočítat datum porodu tak to možná proto, že neví, kdy byla ovulace a máš třeba nepravidelné cykly a tak to nechce odhadovat? Ale každopádně docela zvláštní přístup. Každopádně budu držet palečky, ať v pondělí v nemocnici uvidíš
. Možná je schované a je ještě maličké ![]()
@Mishka85 nn mám právě cyklus normální žádný problémy.. děkuju moc
@kikinka158 píše:
@Mishka85 nn mám právě cyklus normální žádný problémy.. děkuju moc
@Mishka85 to je pravda ale už moc nedoufám
už bych chtěla pondělí abych věděla co a jak teda ![]()
@kikinka158 píše:
@Mishka85 to je pravda ale už moc nedoufámuž bych chtěla pondělí abych věděla co a jak teda
@Mishka85 no doma mi to právě taky říkaly že kdyby něco bylo špatně tak že mě snad má poslat hnedka a né až v pondělí ale moje matka k této doktorce chodí taky a má tři děti a u káždého jí něco řekla a vůbec to nebyla pravda tak nevím jestli nemám zajít za jiným mě i zaríží to že nedokáže vypočítat porod když menstruaci mám v pořádku ..
@kikinka158 píše:
@Mishka85 no doma mi to právě taky říkaly že kdyby něco bylo špatně tak že mě snad má poslat hnedka a né až v pondělí ale moje matka k této doktorce chodí taky a má tři děti a u káždého jí něco řekla a vůbec to nebyla pravda tak nevím jestli nemám zajít za jiným mě i zaríží to že nedokáže vypočítat porod když menstruaci mám v pořádku ..
čekala jsem že mi to nějak vysvětlí ale nic no takže zítra si skočím k jinému nebo rovnou do tý nemocnice na ultrazvuk takto ani nevím na čem jsem
ale pořád si říkám že když to dobře nedopadne že jsem mladá je mi 19 a ještě můžu mít dětí. .a ty jsi v kolikátém tydnu ?
@kikinka158 píše: čekala jsem že mi to nějak vysvětlí ale nic no takže zítra si skočím k jinému nebo rovnou do tý nemocnice na ultrazvuk takto ani nevím na čem jsemale pořád si říkám že když to dobře nedopadne že jsem mladá je mi 19 a ještě můžu mít dětí. .a ty jsi v kolikátém tydnu ?
Jj 19 mi je
tak to ti přeju hodně štěstí a hlavně miminku moc zdraví ![]()