Jednou je srdíčko vidět, pak ne :-(

45
26.4.12 12:11

jednou je vidět pak ne :-(

Dobrý den chtěla jsem se zeptat co si myslíte o tom : byla jsem před 14 dny na kontrole a dr už viděl srdíčko a dneska jsem byla opět a nic tak mi řekla ať si zajedu v pondělí do nemocnice… myslíte že jde o zamlklé těhotenství děkuji za všechny příspěvky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
26.4.12 12:21

Kiknko,
chápu, že jsi vystrašená, kdo by nebyl :-(, ale my to tady opravdu nevymyslíme. Budeš muset vydržet do kontrolního utz a moc ti přeju, aby se tam srdíčko ukázalo! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
26.4.12 12:24

možná v nemocnici mají lepší ultrazvuk? A doktor ti to nijak nekomentoval, že tam srdíčko nevidí? Nebo aspoň jak se tvářil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.4.12 12:25

@Mishka85 udělal mi ultrazvuk a prý srdíčko nevidí ze se uvidi priste to je vse co mi rekl.. a ani mi nedokaze vypocitat datum porodu pry je to rebus mi rekl.. tak nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
26.4.12 12:27

Tak to je divné. Že nedokáže spočítat datum porodu tak to možná proto, že neví, kdy byla ovulace a máš třeba nepravidelné cykly a tak to nechce odhadovat? Ale každopádně docela zvláštní přístup. Každopádně budu držet palečky, ať v pondělí v nemocnici uvidíš :srdce: . Možná je schované a je ještě maličké :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.4.12 12:29

@Mishka85 nn mám právě cyklus normální žádný problémy.. děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
26.4.12 12:31
Hlavně se nestresuj, odpočívej, nic není ztraceno!
@kikinka158 píše:
@Mishka85 nn mám právě cyklus normální žádný problémy.. děkuju moc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.4.12 12:32

@Mishka85 to je pravda ale už moc nedoufám :-( už bych chtěla pondělí abych věděla co a jak teda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
26.4.12 12:43
Každopádně mi přijde dost kruté, že ti tohle řekně a pak tě nechá čekat 5 dní v nejistotě. Zkus zavolat, že by jsi chtěla ten ultrazvuk ještě jednou, popros je, že tě to stresuje že nevíš na čem jsi a ať ti třeba vysvětlí, jestli je to normální, že jednou vidět jde a za 14 dní ne!
@kikinka158 píše:
@Mishka85 to je pravda ale už moc nedoufám :-( už bych chtěla pondělí abych věděla co a jak teda :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.4.12 12:46

@Mishka85 no doma mi to právě taky říkaly že kdyby něco bylo špatně tak že mě snad má poslat hnedka a né až v pondělí ale moje matka k této doktorce chodí taky a má tři děti a u káždého jí něco řekla a vůbec to nebyla pravda tak nevím jestli nemám zajít za jiným mě i zaríží to že nedokáže vypočítat porod když menstruaci mám v pořádku ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
26.4.12 12:54
Hele v dnešní době si můžeš gyndaře zvolit sama, pokud nejsi z malého města, kde už třeba jiní doktoři neberou. Jde o tvoje zdraví, tvoje mimčo a pokud máš nezodpovědného doktora (což ti vlastně mamka potvrdila), tak navštiv jiného, klidně hned dnes. Já např. zubaře měním každý druhý rok, protože jsem nebyla spokojená. Jsou doktroři, kteří ti vše dopodrobna vysvětlí a jsou tací, co tě nechají zbytečně trápit. Pokud je vše v pořádku, tak to zjistíš a budeš v pohodě a ne ve stresu a pokud by to náhodou v pořádku nebylo, tak aspoň víš na čem jsi a můžeš jednat! Často se ze začátku těhotenství tohle stává, že třeba zanikne, nebo tak, i já s tím musím trochu počítat, proto to nikomu ještě neříkám (ví to jen přítel a maminka), ale myslím, že jsi v pořádku, jen doktorka byla líná a neschopná ti to v pořádku říct.
@kikinka158 píše:
@Mishka85 no doma mi to právě taky říkaly že kdyby něco bylo špatně tak že mě snad má poslat hnedka a né až v pondělí ale moje matka k této doktorce chodí taky a má tři děti a u káždého jí něco řekla a vůbec to nebyla pravda tak nevím jestli nemám zajít za jiným mě i zaríží to že nedokáže vypočítat porod když menstruaci mám v pořádku ..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.4.12 12:56

čekala jsem že mi to nějak vysvětlí ale nic no takže zítra si skočím k jinému nebo rovnou do tý nemocnice na ultrazvuk takto ani nevím na čem jsem :-( ale pořád si říkám že když to dobře nedopadne že jsem mladá je mi 19 a ještě můžu mít dětí. .a ty jsi v kolikátém tydnu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
26.4.12 13:15
19? Tak to máš času až až :) Mě je 26, jsem cca 4+4, termín mám na silvestra :)
@kikinka158 píše: čekala jsem že mi to nějak vysvětlí ale nic no takže zítra si skočím k jinému nebo rovnou do tý nemocnice na ultrazvuk takto ani nevím na čem jsem :-( ale pořád si říkám že když to dobře nedopadne že jsem mladá je mi 19 a ještě můžu mít dětí. .a ty jsi v kolikátém tydnu ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.4.12 13:16

Jj 19 mi je :) tak to ti přeju hodně štěstí a hlavně miminku moc zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
26.4.12 13:24

@kikinka158
V kolikátém bys měla být týdnu??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie