Bolení ucha-dítě 7 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
17.7.10 08:00

Bolení ucha-dítě 7 let

Ahoj holky, ve čtvrtek večer se mi vrátila dcera od táty, kdebyla skoro 14 dní. Moc nevím, co s ní dělal, jen co mi řekne dcera. Ale od pátku si stěžuje na bolest jednoho ouška. Nevím, co s ní. Chvilku si stěžuje, pak to vypadá, že je to v pohodě, ale když jí přes něj třeba pohladím, tak vidím, je je to oušku citlivé asi pořád. V noci se taky vzbudila, že jí to bolí. Ale pak usnula, tak to asi nebyla nějaká příšerná bolest. Teď ještě spí, ale já nevím, jestli s ní mám zajít k doktorovi. Nebo co by to mohlo být. Mám zkusit nejdřív nějaký prášek. Navíc je sobota, takže bych musela asi na pohotovost. Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
17.7.10 08:06

Ahoj.může to být klidně zánět středního ucha.raději bych jela na pohotovost.raději jednou zbytečně…když tak zavolej i tatínkovi,jestli už dřív říkala,že ji to ucho bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
17.7.10 08:08

Nase holka trpi na usi docela dost, mame doma usni kapky (lihovy roztok z lekarny, stejne funguje i Alpa nebo slivovice) a kdyz si zacne stezovat, ze boli ucho, cca kazde 3-4hod ji tam kapnu a ucpu vatou. Pokud nepodchytim vcas a boli ji to uz moc,ze fnuka, prikapnu jeste Otipax, ale ten je na predpis, lokalni anestetikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21474
17.7.10 09:41

no nevím, podle popisu bych měla podezření na záněst středního ucha.ale určitě by to chtěla zjistit od otce, jestli si už stěžovala u něj a co dělali - budou to otázky, které ti doktor určitě položí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
17.7.10 13:24

Bonanza: já bych k doktorovi jela- naši dcerku (4roky) taky ouško bolelo „občas“- nestěžovala si prostě kontinuálně celý den, ale semtam, stejně tak v noci se kvůli tomu občas probudila. Dle pověry- když má dítě zánět, bolí to jako kráva a pořád…U nás to tak nebylo. Jeli jsme a měla veliký zánět, že bylo potřeba „píchnout bubínek“ a nasadit ATB. Samozřejmě na tom nemusí být tvoje dcerka tak. Nechci vůbec strašit, ale raději když ouško doktor uvidí „zbytečně“ než přechod do chronického zánětu a možné problémy se sluchem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí