Bolení v podbřišku a špinění

11.3.22 20:51

Bolení v podbřišku a špinění

Dobrý den, Dámy mám otázku jsem 5tt
V neděli jsem začala špinit a měla jsem bolesti břicha jak při menstruaci. Na první kontrolu jsem byla objednaná až 18.3. Tím že je to mě první těhotenství tak jsem nevěděla jestli je vše v pořádku a tak jsem tozo úterý volala na Gyndu jestli by mě mohly vzít dříve a podívat se na mě. Řekla mi že mají dovolenou do pátku. A tím co popisuji bych měla jet okamžitě do Děčína do nemocnice. Že může jít i o samovolny potrat.
Tak jsem na nic nečekala a jela. Nic mi tam neřekli jen že vidí že špiním ale že nevidí vůbec embrio. Tím mi ale neuměla vysvětlit. Jestli to je ještě brzo a nebo jestli je to špatně. Kontrolu mám mít hned tohle pondělí zavolat si k nám na Gynekologii aby mě vzali a nebo zase jet zpátky do nemocnice. A moje otázka z ní? Měla jste to některá? Že ještě nešli vidět embrio ale pak se ukázalo? Chci se jen uklidnit :,( Děkuji moc

Jinak jsem dostala prášky Utrogestan a Ascorutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
11.3.22 22:17

V 5tt je normální, že není nic vidět. Špinění může mít špatný konec, ale může být všechno i v pořádku. :nevim: držím palce, ať to dopadne dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
13.3.22 12:17

Zrovna řeším podobnou věc. Jsem 10+1.. dostala jsem dafnegin na 6 dní kvůli silnějším výtokům a včera jsem špinila jen ráno ale byla tam i kapička krve a dnes špinim celé dopoledne.. dále beru Duphaston na snížení rizika potratu mám ho brát do 12 tt.. a ještě beru Degan na nevolnosti a zvracení.. trošku mě pobolívá na levé straně, ale to se přikláním, že to mám citlivé po operaci kterou jsem prodělala týden před početím, kde mi odstraňovali ložisko endometriózy a cystu.. už jsem kdysi o jedno mimčo přišla bylo to ZT a tak se bojím aby se to zase neopakovalo.. potřebovala bych uklidnit, že je to normální.. :think: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.22 15:36

@Kamkam Tak včera jsem byla na kontrole. Byla jsem 6+2 a už tam bylo a tlouklo i srdíčko :srdce: :) Tak jsem ráda.
A právě od minulého týdne od pátku. Špinění přestalo. Takže super ale nic mi na to neřekli jen že mám dávat větší pozor na sebe a nic nedělat. Včera jsem přišla domů začala uklízet a vařit. Jinak mi pohala mamka. A začala jsem zase spinit. Dnes jsem byla u obvodní donést zprávu. A říkala ať nic tedy nedělám.
Takže kašlu na to. A budu tedy jen odpočívat :) Ještě že tu mamku mám. :srdce: Tak doufám že to brzo zase odezní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
15.3.22 20:56

@Taťána25 to je super, gratuluju, joo, odpočívej, já to měla taky u tohohle druhýho těhu. Pár dní klid, pár dní špinění. Bylo to na palici. Až do nějakýho +- 15tt, si to přesně nepamatuju.

@Ivuska53 no normální… to se asi říct neda, ale stává se to a nemusí to znamenat nic špatného. Nemůže to být vedlejší účinek těch léků? Nebo jestli se některý zavádí, jestli sis tam nemohla škrábnout nějakou cévku někde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.3.22 08:15

miminko je mensi nez by melo byt

Holky prosim o radu… uz sem fakt zoufala posledni ms byla 14.1.2022 a mela bych byt 9 tt jelikoz me ze zacatku nesel videt plod a nic v deloze tak se stale cekalo plus mam jeste hematom v deloze… chodim kazdy tyden k dr, v utery sem byla na pohotovosti a uz sel videt plod ale rekli mi ze je mensi nez obvykle…taky podle ultrazvuku sem 6+3 tt…dalsi den sem sla k dr a tam mi rekl jeste to same…nejde videt srdce…mam se strachovat a obavat nebo jeste mam cas… mam tri tehu za sebou a nikdy jsem takove problemy nemela…obcas i spinim… :( v pondeli jdu na kontrolu dalsi je tam jeste nadej?? nebo to muze byt zamlke tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí