Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
je tohle normální ultrazvuk v 6 tt? Jsem na nervy za 10 dní jdeme znovu. Nic k tomu Mudr. neříkal, ale dle prvního těhu vím že už jsem v 5+4 tenkrát měla ohraničení takovou tu dutinku.
@PeťaS11 píše:
Ahoj holky,
je tohle normální ultrazvuk v 6 tt? Jsem na nervy za 10 dní jdeme znovu. Nic k tomu Mudr. neříkal, ale dle prvního těhu vím že už jsem v 5+4 tenkrát měla ohraničení takovou tu dutinku.
Kdyby něco nebylo v pořádku tak ti to Mudr řekne, klid.
@PeťaS11 mohla jsi mít posunutou ovulaci a na příští kontrole už může být embryo vidět. Určitě je šance na prosperující těhotenství
držím palce
@Dendiss abych se mohla zeptat v diskuzích na e miminu předem jsem to důkladně promyslela a naplánovala ![]()
@Skaiqy @kavenka děkuju holky
… Je to vymodlené sanus hormony PCO anovulační cykly tak o to víc asi člověk zas stresuje a obává se… Nejhorší je vždycky to čekání
@PeťaS11 píše:
@Skaiqy @kavenka děkuju holky… Je to vymodlené sanus hormony PCO anovulační cykly tak o to víc asi člověk zas stresuje a obává se… Nejhorší je vždycky to čekání
Je a znám to moc dobře z vlastní zkušenosti.. budu moc držet palce ať to klapne! Ale věřím, že už sis vybrala svoje a teď je ta pravá chvíle:)
@Skaiqy Moc děkuju za podporu
snad už máme opravdu nejhorší za sebou a teď být víc trpělivá a min stresovat… Rozum to všechno ví ale ta vnitřní touha a strach
@PeťaS11 u kluka jsem měla v 6tt přesně to same a bude mít 4 roky. Ta mala kulička uvnitř je žloutkový vacek, dutinka je taky, jen má doktorka asi horsi utz ze je to trochu maznute. Nález odpovídá týdnu. Gratuluju a držím všechny 4 palce at to jde takhle hezky i nadále
@hospodki moc děkuju
přesně proto si sem člověk jde. Vím že mi nikdo neřekne nic z budoucnosti ale poslechnout si že to měl někdo stejně a vyšlo to pomáhá! Moc děkuju ❤️️